Firmware 4.11 for AK RPG. Merged bliss's firmware

Discussion in 'Acekard' started by ROM Troll, Aug 13, 2008.

  1. ROM Troll
    OP

    Member ROM Troll GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Messages:
    100
    Country:
    United States
  2. Swip

    Member Swip GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    Australia
    From the release note

     
  3. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    it's really annoying that they just call it "bliss'" firmware.. especially on the RPG.

    but those koreans worship that guy
     
  4. Takoru

    Member Takoru GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    191
    Country:
    Egypt
    Yeah, it's annoying, but you should see the positive side: AKAIO > AK 4.11
     
  5. Chri5

    Member Chri5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    but ak 4.11 isnt as good as akaio, they cut out some stuff
     
  6. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan
     
  7. dib

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,561
    Country:
    United States
    This is so goddamn stupid.

    The cheat menu is poorly parsed, with descriptions sitting in the middle of the codes. They used that stupid %*#&& X button to toggle them. When in the history of video games has X ever been used as the confirm button? EVER? NAME ONE F---ING GAME.

    AND THEY DON'T EVEN WORK. Can anybody actually get cheats working under Bliss' final version or this latest hybrid? I just tried enabling several in FFTA2 and FF4 and not a single one works. Same as the Bliss final version.

    This has to be some kind of joke. Acekard are just f--ing with us. Be thankful that AIO is around, despite the couple insignificant bugs.
     
  8. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    dib- check what the cheat filenames are being named.
    one of my last changes that was publicly released was the cheat names being named the gamecode + CRC in /cheats/cc/

    and a major thing that came with that was making sure the loaders knew where to look for the cheat file (all the background stuff going on during the "Loading..." screen)
     
  9. dib

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,561
    Country:
    United States
    I already deleted the Bliss loader and went back to AIO. I suppose it's my fault for even being curious what this first party release was like.
     
  10. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    I did the same thing, AIO is just better.
     
  11. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    i'm having problems with downloads stalling at 900KB on the latest update.

    trust me, i've done at least 5 different rewrites of the code and it's not in the code... it's gotta just be something memory-wise or something.

    this is why i need bliss' txtviewer plugin source.
     
  12. dib

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,561
    Country:
    United States
    You realize that I'm talking about issues with the official+Bliss, not AIO, right?
     
  13. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    yep... just felt like pasting my own issue with something for a chance. [​IMG]
     
  14. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    Wait, so now everyone can play BBDX right? Download songs and everything without the need of a patch? It's been completely fixed? Is what I am understanding correct? Someone confirm this for me please.
     
  15. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    Unfortunatly, no. They are trixsy. They give a save option of 8mbit, not 8mbyte.

    But it looks as if gelu over at Acekard forum has a patch in the works that puts the save directly to the SD
     

Share This Page