FF12 problems on R4

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Mic_128, Dec 20, 2007.

Dec 20, 2007

FF12 problems on R4 by Mic_128 at 8:50 AM (903 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Mic_128
    OP

    Newcomer Mic_128 Advanced Member

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    74
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I'm having problems running this on my R4. I've dloaded it, done the Arm7 swap, boot it up and it's total silence and whenever I press a button the game freezes, and if I let the opening animation finish it also freezes. Is there some sort of new security thing? Just I've gotten it from 2 different places and had the same error with both. I'm using vers 1.11.

    Any idea what I can try?
     
  2. T-hug

    Chief Editor T-hug Always like this.

    pip
    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    8,594
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    FF12 is a PS2 game.
     
  3. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    mabye you should try 1.14:P
     
  4. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I believe he is referring to Final Fantasy 12: Revenant Wings. It's a spinoff of the PS2 game.

    - Fitzy
     
  5. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    I have R4 firmware 1.11 applied, didn't do the ARM fix and the game plays just fine for me..
     
  6. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    maybe the firmware is problem get the latest one or 1.12 and replace
     

Share This Page