Hacking EZ Flash 3 in 1 and PKMN Shiny Gold(PKMN Hack)

.::5pYd3r::.

Viva La Pizza
OP
Member
Joined
Jun 2, 2007
Messages
765
Trophies
0
Age
30
Location
The GREAT Southern Land :D
Website
Visit site
XP
303
Country
I have tried absolutely everything to get this pkmn hack working on my EZ FLash 3 in 1 but it just won't work. Here is video another guy made with the same problem www.youtube.com/watch?v=B2dnFR9sSl0 and here is where you can get the ips http://wah.studiopokemon.com/hr/hren.php.

This is what i've done:
SRAM Patched PKMN FireRed with EZ Flash 4 client
IPS Patched with GBATA
After not working the first time hex edited the header to say POKEMON GOLD PKMN instead of POKEMON FIRE BPRE just incase it had a save clash.

Please help im going bonkers!!!
wacko.gif
hate2.gif
 

myuusmeow

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 24, 2007
Messages
1,646
Trophies
0
Website
google.com
XP
337
Country
United States

myuusmeow

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 24, 2007
Messages
1,646
Trophies
0
Website
google.com
XP
337
Country
United States
Check your dump then. I had a slightly different dump than the one the IPS file was made for and it did that, so download a few Pokemon FireRed ROMs from a few different GBA ROM sites.
 

FAST6191

Techromancer
Editorial Team
Joined
Nov 21, 2005
Messages
36,795
Trophies
3
XP
28,452
Country
United Kingdom
This is what i've done:
SRAM Patched PKMN FireRed with EZ Flash 4 client
IPS Patched with GBATA

Can I assume that is the order you done it in? If so reverse it.

Also try patching the rom (IPS only) and running it in your favourite flavour of VBA.
 

golden

What a Digital Dummy!!!
Member
Joined
Dec 1, 2007
Messages
1,453
Trophies
0
Website
Visit site
XP
209
Country
United States
Wow, I didn't know this hack even existed. Looks very neat and well done with all the areas looking great. It says it is not completely finished in the intro. Anyone know how far can you get?

EDIT: Little research answered my question. I must say, Zel did an amazing job.
 

Darig0n

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 15, 2007
Messages
49
Trophies
0
XP
53
Country
United States
how would i edit the header? like to make it not garbled?
edit:i clicked the fix rom on gbata and it worked
biggrin.gif
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: Lol