Thread Status:
Not open for further replies.
Jan 9, 2009

dvd+r by jace7571@hotmail at 1:30 PM (1,066 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. jace7571@hotmail
    OP

    Newcomer jace7571@hotmail Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    i have just burnt a backup on a dvd+r which works is there a reason to do them on dvd-r
     
  2. djdynamite123

    Banned djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    3,791
    Location:
    Redcar, England UK
    Country:
    United Kingdom
    are you modded? if so keep using them.....if your using softmod your pretty look its reading them ok,
    -R are the best discs for the wii to use, but if +R are good for you keep using them! and don't listen to what others say
     
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    If the disc quality is good, it doesn't matter.
    I'm using TDK DVD+R discs for all my games, never had a failed disc.
     
  4. Joey R.

    Banned Joey R. Banned

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    291
    Location:
    Oviedo, Asturias
    Country:
    Spain
    I'm using Verbatim DVD+R and, so far, everything's fine. Well, maybe one game did not work... but my DVD writer "choked" during the writing session, so it's probably its fault, no the DVD's.
     
  5. VINNIEPAZ

    Newcomer VINNIEPAZ Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I've been using DVD+R since I modded my Wii and burned about 11 games already no problems cuz thats all I had. I did run out and get some DVD-R tonight tho just cuz - seems to get the better rep.
     
  6. kai445

    Member kai445 GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    325
    Country:
    United States
    DVD+R works perfectly well on the Wii, especially so when bitset to DVD-ROM.
     
  7. theweAve

    Newcomer theweAve Advanced Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    96
    Location:
    Oh-Hi-Oh
    Country:
    United States
    I've been using DVD-R's & DVD+R's with no problem.

    I did, however, see that Dynex DVD's dont work. Nor will DVD-/+RW's.

    *the*weAve*
     
  8. feeney

    Newcomer feeney Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    I've got a collection of backups on Tesco DVD+Rs. £1 for 4...cheap as chips. Only had problem with one disk. And that was probably down to my crappy PC.
     
  9. domo kun

    Newcomer domo kun Advanced Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    89
    Location:
    Imagination Land
    Country:
    Canada
    I use DVD-Rs to load custom Guitar Hero games because everyone says not to use DVD+Rs but I can't prove that since I've never tried that.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page