Gaming dvd+r

Status
Not open for further replies.

djdynamite123

Master Of Hardcore!
Banned
Joined
Sep 21, 2008
Messages
3,788
Trophies
0
Age
34
Location
Redcar, England UK
Website
www.djdynamite.bravehost.com
XP
91
Country
QUOTE said:
i have just burnt a backup on a dvd+r which works is there a reason to do them on dvd-r
are you modded? if so keep using them.....if your using softmod your pretty look its reading them ok,
-R are the best discs for the wii to use, but if +R are good for you keep using them! and don't listen to what others say
 

kedest

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 6, 2007
Messages
3,289
Trophies
0
Website
Visit site
XP
534
Country
Netherlands
If the disc quality is good, it doesn't matter.
I'm using TDK DVD+R discs for all my games, never had a failed disc.
 

Joey R.

Banned!
Banned
Joined
Jul 7, 2008
Messages
290
Trophies
0
Age
34
Location
Oviedo, Asturias
Website
Visit site
XP
37
Country
I'm using Verbatim DVD+R and, so far, everything's fine. Well, maybe one game did not work... but my DVD writer "choked" during the writing session, so it's probably its fault, no the DVD's.
 

VINNIEPAZ

Member
Newcomer
Joined
Jan 9, 2009
Messages
11
Trophies
0
XP
21
Country
United States
I've been using DVD+R since I modded my Wii and burned about 11 games already no problems cuz thats all I had. I did run out and get some DVD-R tonight tho just cuz - seems to get the better rep.
 

theweAve

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Dec 30, 2008
Messages
98
Trophies
0
Location
Oh-Hi-Oh
XP
270
Country
United States
I've been using DVD-R's & DVD+R's with no problem.

I did, however, see that Dynex DVD's dont work. Nor will DVD-/+RW's.

*the*weAve*
 

feeney

New Member
Newbie
Joined
Jan 1, 2009
Messages
1
Trophies
0
XP
7
Country
I've got a collection of backups on Tesco DVD+Rs. £1 for 4...cheap as chips. Only had problem with one disk. And that was probably down to my crappy PC.
 

domo kun

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Feb 1, 2009
Messages
89
Trophies
0
Age
37
Location
Imagination Land
XP
101
Country
Canada
I use DVD-Rs to load custom Guitar Hero games because everyone says not to use DVD+Rs but I can't prove that since I've never tried that.
 
Status
Not open for further replies.
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: 10 year old hardware now still emulates switch pretty decently