DSTWO Skin Installer

Discussion in 'Supercard' started by lamfp, Nov 5, 2012.

Nov 5, 2012

DSTWO Skin Installer by lamfp at 12:25 PM (1,689 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. lamfp
    OP

    Newcomer lamfp Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    So I downloaded the DSTWO Skin Installer and installed it as a plugin on my Supercard DSTwo. I run it, and select the Default (Blue) theme that came with it, and I press start to begin the installation, the loading bars show up, the top one gets to about 95% and it freezes! Can anyone help me? D:
     
  2. the1wolf

    Newcomer the1wolf Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2012
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    got same problem...any help would be great...i am running latest software and firmware
     
  3. Plasmastar510

    Newcomer Plasmastar510 Advanced Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    Mother fuck. Where is the solution to this problem?
     
  4. Abcdfv

    Member Abcdfv What comes around goes around.

    Joined:
    Dec 24, 2013
    Messages:
    1,381
    Country:
    United States
    Yeah doesnt work for me either. The DS2Tools doesnt work either. I think everything is just outdated and broken.
     
  5. Plasmastar510

    Newcomer Plasmastar510 Advanced Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    Agreed. DS2Tools not working for me either.
     
  6. Aeter

    Member Aeter A walking contradiction

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    935
    Location:
    The lands of nether
    Country:
    Netherlands
  7. Plasmastar510

    Newcomer Plasmastar510 Advanced Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Messages:
    94
    Country:
    United States
  8. Aeter

    Member Aeter A walking contradiction

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    935
    Location:
    The lands of nether
    Country:
    Netherlands
    You know you need to add a skins folder to the _dstwo folder and put ds2skin files in there for it to work right?
     
  9. Abcdfv

    Member Abcdfv What comes around goes around.

    Joined:
    Dec 24, 2013
    Messages:
    1,381
    Country:
    United States
    Yeah still doesnt work. I think EOS got updated and broke it.
     
  10. Plasmastar510

    Newcomer Plasmastar510 Advanced Member

    Joined:
    Dec 10, 2013
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    This is right. I have the skin folder
    Aeter

    mentioned, it still likes to freeze though. O.O
     

Share This Page