1. Doomsday Forte

    Doomsday Forte GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,272
    Country:
    United States
    Yep. You get Clan Abilities over the course of the game and through side-missions. Like, some will boost the damage output everyone on your team does, or whatnot, but yes, you can (and really only can) use it in single-player. The kicker is if you break the law, apart from having the right of reviving your allies removed, you also lose your Clan Ability for that battle. Which, with some of the later ones, can be especially crippling.
     
  2. Salamantis

    Salamantis GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Messages:
    1,945
    Country:
    Canada
    Ah, thanks, so then can someone point me to a save with the default char name and Libra unlocked?

    Thanks [​IMG]
     
  3. deathfisaro

    deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Country:
    Canada
    This game must be so worth buying but I'm gonna try it out before I buy. [​IMG]
     
  4. Orc

    Orc ‎(ღ˘⌣˘ღ)
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2006
    Messages:
    1,963
    Country:
    Hong Kong
    I officially love you Triforce! *cry* and this is why GBAtemp is awesome. You even named the character "Poo".
     
  5. kevenka

    kevenka GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    929
    Country:
    United States
    I still find it very odd how the Euro one just came before the US one...seriously, didn't Euro just release there's yesterday?
     
  6. Giga_Gaia

    Giga_Gaia GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    1,422
    Country:
    Canada
    Where is the US version? This one isn't supposed to come out till June 27th.
     
  7. jink84

    jink84 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    United States

    Maybe later today? I'm going to wait for it, just because it will be worth it to me to wait for a few hours, because the US version has... Hard mode? and a girl named libra?

    What's the difference going to be?
     
  8. Morku

    Morku Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    64
    Country:
    Gambia, The
    I had the choice between normal and hard
     
  9. 23qwerty

    23qwerty GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    182
    Country:
    Canada
    I hate FF Tactics [​IMG]
    Oh well I suppose I'll have to try this out.
     
  10. Zane

    Zane Ace Wizard
    Member

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Country:
    I doubt they would remove such a thing as Hard Mode from one of the versions..
     
  11. thedicemaster

    thedicemaster GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,431
    Country:
    Netherlands
    EU version has hard mode too.
    and libra is a clan ability you obtain when you start the game with a same-region FFTA1 in your slot-2.
    the only real difference most likely is the languages available, and which FFTA1 version you need.
     
  12. Anakir

    Anakir Project: Melee
    Member

    Joined:
    Dec 20, 2006
    Messages:
    2,254
    Country:
    Canada
    Oh shit. It's out. Gonna have to look for it in stores now. [​IMG]
     
  13. Hachibei

    Hachibei GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2007
    Messages:
    461
    Country:
    Canada
    Has anyone gotten this to work with the EZ5? I just get 2 white screens, and the hybrid tool can't patch it either.

    EDIT: Never mind, enabled Hybrid mode and everything works fine.
     
  14. Duckula

    Duckula GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 7, 2006
    Messages:
    125
    Country:
    Anyone got a save right at the start with libra unlocked?
     
  15. distorted.freque

    distorted.freque I'm getting mixed signals here!
    Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    776
    Country:
    Canada
    D: It's out already?!

    Maybe this time I'll be able to play my DS for more than five minutes. :3
     
  16. Seastars

    Seastars Advanced Member
    Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    95
    Country:
    Awesome, love the way the EU gets all the big releases first. I am pretty sure I will be playing in hard mode, but does anyone know what the differences are?
     
  17. Skoll

    Skoll Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I have the same problem with my supercard mini-sd.

    Can anyone help? Pretty please?
     
  18. Gamer

    Gamer DS Gamer
    Member

    Joined:
    Oct 28, 2002
    Messages:
    632
    Country:
    Mexico
    Works fine here on a SC-Rumble SD. Patcher 2.66 FW 1.85 - Default settings + TRIM. Make sure you use the latest patcher/FW.
     
  19. Evolution888

    Evolution888 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    Canada
    im guessing the europe one got leaked even earlier then the US one... lol..
     
  20. Skoll

    Skoll Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Everything is up to date. Default settings + TRIM enabled. Still white.

    It loads to 16000k and after that again to 1300k. Does that help?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Grimoire, (Europe), Fantasy