Driver Error?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Langin, Apr 9, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Apr 9, 2010

Driver Error? by Langin at 6:11 PM (1,985 Views / 0 Likes) 24 replies

  1. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    IPS Driver Error

    There appears to be an error with the database.
    You can try to refresh the page by clicking here

    The error returned was (2003): Can't connect to MySQL server on '94.23.240.211' (111)


    well sometimes if I load a page I get this!? Uhm how is it possible to fix this? I am using Safari Between.
     


  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    I just got that after refreshing the latest discussions box
     
  3. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Which browser?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,940
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Yeah had it too (Chrome)
    Funny thing is that after the refresh it said 11 users online, lol
     
  5. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    same problem here!!

    [​IMG]

    EDIT: this happens to me mostly on the TempShop fourm....... but i have also had it in the user news section [​IMG]

    EDIT 2: i can confirm that this happens on the whole site
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    That's a server-side error, it has nothing to do with your browser, it happened to the entire site.
     
  7. Ace Gunman

    Former Staff Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Location:
    Wassamatta U
    Country:
    Canada
    The site is having some problems at the moment. It will be looked into. [​IMG]
     
  8. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    Also Ace... here is another error screen [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    ^i got that screen as well. Only my numbers were different.
     
  10. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    The first IPS error I got a few hours ago was like the second shot; with the indented error as well.
     
  11. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    i have had this error 5 times the 4th and 5th time when trying to post this comment
     
  12. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    It wasn't affecting the separate shoutbox until just now either. Also, I'm seeing some alterations in some of the fonts too. [​IMG]
     
  13. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    Yep. It keeps happening.
    Annoying.
     
  14. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    if i see a new error screen i will post it up here
     
  15. Leo Cantus

    Member Leo Cantus So zeta slow!

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    832
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    yeah happening with me too (chrome)
    pretty annoying
     
  16. macgeek417

    Member macgeek417 妁眼のシャナ

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    563
    Country:
    United States
    I got an error while loading this page. Hello, irony!
     
  17. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    What's with the font?
    It seems more like Arial now.
     
  18. iFish

    Member iFish Slower than a 90s modem

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    4,222
    Location:
    Montreal, QC
    Country:
    Canada
    same. i get that awell
     
  19. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    I was wondering this last night, for no reason i found a couple of my posts becoming double postings and i have noticed a couple of other posters tonight having the same probs with double postings.

    A double post with a single click of the mouse, strange!
     
  20. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I like Arial. [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page