Display Picture Problem

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Zekrom_cool, Mar 30, 2012.

Mar 30, 2012

Display Picture Problem by Zekrom_cool at 7:49 AM (385 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Zekrom_cool
    OP

    Member Zekrom_cool I respect faith, but doubt is what gets you an edu

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    915
    Location:
    Heaven [N's Castle]
    Country:
    India
    I tried to change my display pic. It shows that the image failed to upload. Also even a cropped image shows the same problem. What is causing this trouble? Now because of that i am without an avatar.
     
  2. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    Could be your Indian internet.

    It's obviously not optimal, but try Gravatar. Maybe that'll work out.
     
  3. Zekrom_cool
    OP

    Member Zekrom_cool I respect faith, but doubt is what gets you an edu

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    915
    Location:
    Heaven [N's Castle]
    Country:
    India
    Certain pictures work. Its not a problem with the connection. Is it with the picture format?
     
  4. TehSkull

    Member TehSkull Living the life

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,700
    Location:
    Louisiana
    Country:
    United States
    Possibly. What format is it?

    Try uploading it to GBAtemp directly. Click your Username in the top-right and you should see "Upload a picture"
     
  5. Zekrom_cool
    OP

    Member Zekrom_cool I respect faith, but doubt is what gets you an edu

    Joined:
    Apr 17, 2011
    Messages:
    915
    Location:
    Heaven [N's Castle]
    Country:
    India
    Well it worked. Thanks for trying.
     

Share This Page