CWM or WM

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Phratt, Jan 4, 2009.

Jan 4, 2009

CWM or WM by Phratt at 4:06 AM (786 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Phratt
    OP

    Member Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    541
    Country:
    United States
    Do I install the Wads with Custom wad manager of wad manager? same with the Back up loaders and stuff like that.
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    Depends, if you are on 3.3 or 3.4, then you need to install with WM the IOS16, and then use CWM to install any .wad file, if you are on 3.2 and earlier, just use WM...!!! [​IMG]
     
  3. Phratt
    OP

    Member Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    541
    Country:
    United States
    thanks! also may i ask what happens if i install the latest shop channel? Cause I got carried away and said yes, ran back to my computer and found out I wasn't supposed to...
     
  4. Phratt
    OP

    Member Phratt GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    541
    Country:
    United States
    Nevermind, Nothing happened.

    But I have another question.

    How do I replace a Channel?

    Can I just delete without a problem and then download the newest or is it more complicated?
     
  5. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    wich channel?? if it's a VC or WW bought it, then yes you can delete thru the System Menu and re-download from the WiiShop, if not, use Any Title Deleter or if you install it thru WM, then unisntall it with WM, instead of pressing +, press - [​IMG]
     
  6. dnmn8r

    Member dnmn8r GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    404
    Location:
    sydney
    Country:
    Australia
    you're supposed to use wad manager to delete the files using the wads you installed them with.
     

Share This Page