Cookie Issues?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Artheido, Mar 2, 2008.

Mar 2, 2008

Cookie Issues? by Artheido at 11:17 AM (1,239 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Artheido
    OP

    Member Artheido GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    490
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Since the update, even when using the 'Remember Me' function, I still need to log in daily. =/ So when I log in, I stay logged on for the rest of that day but the next day I need to log back in again. Never used to happen on the previous version.
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I haven't had any problems...maybe it's your browsers fault? (If you're using Firefox, you might of accidentally pressed 'Delete Saved Passwords' under 'Clear Private Data'...)
     
  3. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    I get the same issue too, even though I ticked the Remember Me box. Worked fine before.
     
  4. Psyfira

    Member Psyfira Credit: 0ml. Insert tea to continue

    Joined:
    Dec 31, 2003
    Messages:
    3,887
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    I've just had that happen too, but it did direct me to the old page today instead of the new one so I don't know if that would've affected the cookie. (I had to dig through yesterday's history to get back here [​IMG] I'm not saying that's a problem because it isn't.)
     
  5. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Odd, it still remembers me from the first time I logged in after the server upgrade. I'm using Firefox 2.0.0.something if that matters.
     
  6. Artheido
    OP

    Member Artheido GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    490
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Every other site works fine and I haven't change my FireFox settings for over a month. It has to be something to do with the server update because the problem started straight after it.
     
  7. xJonny

    Member xJonny ...

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    1,395
    Country:
    It happened to me once, you may need to delete your gbatemp cookies so that it can issue the new ones for the latest version of IPB.
     

Share This Page