cloned Acekard2i

Discussion in 'Acekard' started by Mark Paz, Oct 31, 2012.

Oct 31, 2012

cloned Acekard2i by Mark Paz at 1:28 PM (360 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Mark Paz
    OP

    Newcomer Mark Paz Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    Philippines
    Hi guys!

    My wife brought my kids DSi to a local game shop to have it modified (actually she doesn't know anything about consoles), most of the games doesn't work and just leaves the screen blank white, the owner of the shop says it's because most of the games are not yet compatible with modified consoles...

    I checked the internet and followed some tips and tricks that I found about updating the firmware to AKAIO 1.9.0 and after doing all the steps and updating the loaders I reinserted the acekard back to my kids DSi and thats when I found out the the acekard that the game shop owner sold to my wife was a clone. The screen shows something like "it looks like your acekard is a clone visit your vendor or go to www.acekard.com" message.

    My question now, is there any way to tweak a clone acekard to make the games work?

    Hope to hear some inputs and solutions!
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  3. Mark Paz
    OP

    Newcomer Mark Paz Newbie

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    2
    Country:
    Philippines
    thanks Rydian, sorry to say the link to the software doesn't exist anymore...thanks again....
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States

Share This Page