1. inhel

    inhel Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    Great work, thanks
     
  2. Rcolon85

    Rcolon85 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    United States


    Thanks it did work 100% i did the gb eject trick and im fine wii sports resort worked like a charm.....

    1 thing thou, i had to disable reload to Ios249 in the hacks.did you do the same?
     
  3. Jaz808

    Jaz808 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    337
    Country:
    Hey ChokeD you have left out ".net" on the end of your sig for cioscorp [​IMG]
     
  4. ChokeD

    ChokeD The Contributor
    Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    968
    Country:
    United States
    "dolp" I thought everyone knew [​IMG]

    Thanks man, hadn't noticed.
     
  5. OSW

    OSW Wii King
    Former Staff

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,792
    Country:
    When I was playing Brawl (original disk) with my brother, his controller became completely unresponsive whilst the game continued (but was still synced)

    Is it possible brawl has a problem with the new cIOS36 using rev13b DIP?

    I will see if I can replicate this error, it might have just been a freak of nature [​IMG]
     
  6. wiistarter

    wiistarter GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Messages:
    385
    Country:
    Use the WiiGator_cmios_0.2_Installer from the cIOSCORP package and put multi disc in drive and it will show as a gamecube game in the disc channel. load as any disk and you will be took to the screen to select which disc you want to play
     
  7. steve30

    steve30 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Netherlands
    how to i download this file
    cIOSCORP v3.2 cant find a link
     
  8. Col70

    Col70 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    I am intrigued to know exactly what you have in terms of preloader, iso version, bootmii and if you are soft or hard modded?
     
  9. xfcrowman

    xfcrowman GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    431
    Country:
    United States
    No need to get pissed off - I was just elaborating more on what someone else already posted about. Also, you should read the post more carefully. I am not endorsing one method over another, I'm just listing some of the pros and cons of both methods and stating why I use one instead of another. There's nothing wrong with cIOScorp if that's what you want to use.
     
  10. madcow007

    madcow007 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 17, 2006
    Messages:
    3
    Country:
    xfcrowman you should try setting the system menu IOS to ciosrev14 "249" in preloader i have not tested this method yet but it should allow you to load from disc channel and bypass the 002 error and such
     
  11. ChokeD

    ChokeD The Contributor
    Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    968
    Country:
    United States
    in my sig
     
  12. Rcolon85

    Rcolon85 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    94
    Country:
    United States
    its true....i got ghostbusters and wii sports resort to work like that...but you have to disable the reload ios 249 in the hacks...at least thats what i did
     
  13. OneUp

    OneUp GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    235
    Country:
    United States
    I had trouble with this and preloader at first, but after using the hacks.ini from the topic started by da_letter_a, it worked just great.
     
  14. gokuguy

    gokuguy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    409
    Country:
    United States
    Im using an older CIOSCorp, I think v2 from Hackmii package?, Neogamma R6, & 4.0 Nintendo firmware w/ Bannerbomb hack... Most posts I have seen are using cios rev13 or 14. I use rev 9, because when I tried to update to 13, it jacked my disc channel up completely, even when trying to reinstall CIOSCorp to fix it. Same for 12 & 13b. I had to go back to rev9 when i finished.

    What im coming to is, will CIOSCorp work fine with my rev9? So far, all games I have work well, other than some lag... (Conduit, Metroid P3, Pikmin, Mario PT, ect.).

    If so, will it fix any lag or game compatibility? The only game that I had found to not work with the things I have now is "Ghost Busters", in which the eject trick works. (I dont have the game myself yet, but I have played my bros, & am thinking about it).

    EDIT: Ive decided to stick with what I have, because my bro said he has Indiana Jones, & he says it works great, along with my "The Conduit", which works flawlessly. I did the same to his wii as i did to mine, so im lead to believe he got a bad iso of Ghost Busters.
     
  15. Gan1664

    Gan1664 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    122
    Country:
    France
    Why 17 cIOS are cIOS 33 ? Was it the same with the other release of cioscorp ?
    Why cIOS 38 and 53 are cIOS 249 ?

    This troubles my mind.

    The first pack cIOScorp v1 contains the original IOS to overwrite cIOScorp ("erase") if wanted.

    The new pack contains only cIOS.

    Would you please explain this details please because i want to upgrade cIOScorp but don't want to make a mess.

    I run a 3.2 wii with rev14 and cIOScorpv2.
     
  16. TaxiTitan

    TaxiTitan GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    251
    Country:
    I get get 1022 when trying to install the paper mario 60hz wad.

    Will cIOSCORP 3.2 solve this?

    So far Ive only used online method step 1-14: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=144835

    Solved!
    Wadfile was corrupt.
    afterre-inserted the same wad to the sd card it worked!
     
  17. Arm the Homeless

    Arm the Homeless Custom Title
    Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Country:
    United States
    No it didn't.
     
  18. dajavax

    dajavax GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    278
    Country:
    Mexico
    they should from now on though... or maybe a separate package?... i don't think i'd use it but many people suddenly want to uninstall it
     
  19. Jedis

    Jedis Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    Worked great, thanks [​IMG]

    Uninstall is the usual nintendo system update, yes? Or load a nand backup with BootMii?
     
  20. leoz

    leoz Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    Is preloader necessary for this?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - cIOSCORP, Release,