Cannot save my game T_T (help)

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by blagoonga123, Apr 21, 2007.

Apr 21, 2007
  1. blagoonga123
    OP

    Newcomer blagoonga123 Newbie

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    When I load pokemon diamond after having saved 1 minute after the start, I restart the game and it says "Game data will be erased" etc.

    Anyway to fix this? I'm using the supercard btw.
     


  2. maxlifan

    Newcomer maxlifan Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    98
    Country:
    Canada
    there is almost no way you have diamond....... but if u do i think you should see the save type. Maybe super card puts it as a different type?
     
  3. XHPrime

    Newcomer XHPrime Newbie

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Its not the game, I tested a save on my M3 simply and it worked fine. Maybe its not working with supercard yet...
     
  4. maxlifan

    Newcomer maxlifan Advanced Member

    Joined:
    Sep 24, 2006
    Messages:
    98
    Country:
    Canada
    somehow i noticed a pattern between the 2 posters.... they both have 1 post..... what a werid way to start off... while no one can find the game.. 2 guys with 1 posts somehow get the game?..Leandro careful... this could be a virus they send u...
     
  5. leandro_pt

    Newcomer leandro_pt Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Portugal
    What? I hadn't understand...
     
  6. nileyg

    Member nileyg GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    420
    Country:
    United States
    [​IMG] I got the game just fine...
    Anyone have the save type?
    I needz it fo ma EZV
     
  7. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    flash 2mbit.
     
  8. XHPrime

    Newcomer XHPrime Newbie

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    [​IMG]

    Everyone on the internet's a skeptic
     
  9. nileyg

    Member nileyg GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    420
    Country:
    United States
    Thx!
    I shoulda thought to check the japanese release [​IMG]
     
  10. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    no problem, enjoy the game [​IMG]
     
  11. leandro_pt

    Newcomer leandro_pt Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Portugal
    Using supercard:

    I save (and just like the japanese version)... I turn off DS... and then I just start from the beginning... the save does not work!

    Anyone has this problem too?

    I turn on the DS and nothing happens... nothing I've done is there... it asks me my name and those things...
     
  12. aquariumboy

    Newcomer aquariumboy Advanced Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    51
    Location:
    chattanooga TN
    Country:
    United States
    pearls working just fine on my R4 both japanese and english versions.
    just tested diamond and it works/saves just fine also. btw be careful when downloading the games if its not from legacy its not the real thing.
     
  13. leandro_pt

    Newcomer leandro_pt Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Portugal
    I guess it's only a supercard's problem... the one who created the topic also has the same problem.

    "The file has been erased due to curruption..."
     
  14. thelefteyeguy

    Newcomer thelefteyeguy Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    14
    Country:
    Canada
    i have the same problem....i played for 1/2 too ....


    doh!

    (also have supercard)
     
  15. Helterskelter

    Newcomer Helterskelter Member

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    32
    Country:
    United States
    i had the same problem set saver size to 4mgs.
     
  16. leandro_pt

    Newcomer leandro_pt Member

    Joined:
    Apr 19, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    Portugal
    How can I do that using SC programe? I think I've just tryed every options...
     
  17. link50

    Newcomer link50 Newbie

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I have the supercard SD and I am getting the same error. I'm assuming its a supercard related problem.
     
  18. saiyan23

    Newcomer saiyan23 Member

    Joined:
    May 18, 2006
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Hi, I have the Supercard CF with the V2.58 software. Where's the option to change the saver size? Thanks.
     
  19. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    supercard ds one and supercard ds arnt workin for me, but my bro's supercard rumble sd works fine [​IMG] im upset about that -.- and i was the one who patched his rom for the rumble
     
  20. thelefteyeguy

    Newcomer thelefteyeguy Member

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Messages:
    14
    Country:
    Canada

    it works on SC lite...but can't save [​IMG]
     

Share This Page