Birth By Sleep help please!

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by PsychoticDust, Sep 4, 2010.

Sep 4, 2010
  1. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Hey everyone,

    New issue!

    I managed to get the game working, but now the game always freezes while it's trying to load the next cutscene after meeting Prince Phillip for the first time with Aqua. Please help!
     


  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Place the ISO file into the ISO folder of your memory stick, not in /PSP/Game/.
     
  3. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    I know that, but the file I downloaded for BBS came with the folder "PSP_GAME" with a whole bunch of other files in it and none of them contain an ISO. I can list the files if it will help, unless you know the download I'm talking about.
     
  4. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    the 1GB+ RAR icon file
    IS THE ISO, put that file in the ISO folder

    look at the file extension, NOT the icon

    do this in WinRAR

     
  5. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Ok I've done that now and when I go to the BBS install data my PSP goes black and I've disabled all of my plugins... Thanks for your help so far.
     
  6. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    You don't need to install the BBS data.
     
  7. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Ok, but nothing else comes BBS related comes up on my PSP other than the option to install the data.
     
  8. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Probably talking about going to launch the game.
    Since either it's the promos or just Square Enixs fail in general, it says install data on the icon on the XMB.
     
  9. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Yeah maybe, seeing as though I put the file in my PSP's ISO folder and that's the only BBS related icon that comes up on my PSP. I have no idea why my PSP blacks out when I select it. [​IMG] Any ideas folks?
     
  10. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    I'll put the game on my MS in a few minutes (almost finished downloading), I'll give it a try and see if it works for me.
     
  11. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    most likely the ISO
    was EDITED
    and the ICON0 was Changed

    RUN KH:BBS
    by picking the icon on the XMB
     
  12. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    That's what he was doing.
    And what would anyone get from replacing what looks to be from install save data icon with a normal icon?
    This game dump is a promo btw. So obviously there will be some mess ups on Square Enix side.
     
  13. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    The only icon on my XMB that has anything to do with BBS is the "Install Data".

    @Prowler: Ahhh I see... I had no idea it was a promo. Thanks for the heads up. Has anyone else had any luck getting it to work?
     
  14. overslept

    Member overslept WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WORLD

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    706
    Location:
    California
    Country:
    United States
    My BBS ISO's icon says Data Install too. Mine works fine... It says data install but it's really the game.
     
  15. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    What's the setup for your PSP?
     
  16. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Mine worked completely fine.
    I have yet to say this (like I do on every xxxx game is not working thread) but have you changed your driver?
     
  17. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Nope, how do you do that? I softmodded my PSP aaaaages ago, but I haven't used it in a long time.
     
  18. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Press select > UMD ISO MODE > If it's on Sony change it to M33, if it's on M33 change it to Sony.

    Edit: Mines on M33.
     
  19. PsychoticDust
    OP

    Member PsychoticDust GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    334
    Location:
    England, UK
    Country:
    United Kingdom
    Still no luck, though there is another driver option. Is it worth trying that? Lol I can't believe how difficult this is compared to every other PSP game I've ever downloaded. I've always just had one file to put into the ISO folder and away I go! Thank you for sticking with me!
     
  20. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Hmm... it's not working for me either. Interesting.

    I'll look for a fix.
     

Share This Page