Anyone else get a dead 4gb A-Data MicroSD?

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Bridgy84, Jan 21, 2008.

Jan 21, 2008
  1. Bridgy84
    OP

    Member Bridgy84 Yub Nub

    Joined:
    Sep 8, 2003
    Messages:
    546
    Location:
    Virginia
    Country:
    United States
    2nd time I've gotten one, this one is a replacement for the other, and my 4gb A-Data Class 6 MicroSDHD doesn't work. Anyone have the same problems either with this card or any MicroSD at all?
     
  2. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    not i! i bought two of these, tho they seem rather slower than i expected running off my acekard rpg...
     
  3. resres

    Newcomer resres Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    I have one. Works fine for me. =p
     
  4. beatrixgba

    Newcomer beatrixgba Member

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Yep, sending mine back today. I just got a RMA number to return that POC.

    I just have formatted that card over 20 times, trying everything possible:

    FAT with M3 REAL USB adapter - Tried this 3 times
    FAT32 with M3 REAL USB adapter - Tried this 3 times
    FAT with R4 USB Adapter - Tried this 3 times
    FAT32 with R4 USB Adapter - Tried this 3 times
    FAT with SD Adapter in a card reader - Tried this 3 times
    FAT32 with SD Adapter in a card reader - Tried this 3 times

    I cant' use the SD Adapter in a standard card reader, I had to use the new HP printer.
    I believe that is the only card reader I have that can read SDHC

    And each time I formatted, I used the panasonic SD formatter.
    What is the trick? Anybody had luck with 4GB cards? I'm going back to my 2GB Kingston.

    resres, do you have your card filled more than half of the capacity (~2GB)??
     
  5. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    Did you guys both buy from newegg?
     
  6. resres

    Newcomer resres Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    43
    Country:
    United States
    No, I didn't fill it all the way up yet, maybe about only 1.5 GBs, more or less. Waiting on buying a DS Lite (instead of using a phat) so I can fully enjoy it.

    And yes, I bought mine from Newegg.
     

Share This Page