Any way to block disc updates other than Priiloader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by BryceOne, Nov 13, 2010.

  1. BryceOne
    OP

    BryceOne Newbie

    Is there any way to block disc updates other than PriiLoader? I'm on 4.1 downgraded from 4.3 and everything is set up and working great right now. Priiloader says only to install on wii with unmodified IOSes, so I cant do that (nervous about priiloader anyways, cause it's my nephews wii). I've tried StartPatch 4.1 but it says the patch selection was not found in the DOL.
     
  2. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Well, priiloader incompatibilities is with big IOS mods like darkcorp (although rare). If you have only some basic IOS patched (system menu ios, 36 etc) + cIOS on slots greater than 200 I think there is no problem.

    I personally have this setup and I use it without issues.
     
  3. BryceOne
    OP

    BryceOne Newbie

    It was pretty much set up with ModMii. Which version of Priiloader is most recent (or best one to use)?
     
  4. Pippin666

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    StartPatch, or use usb loader.

    Pip'
     
  5. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
    Use version 0.4 (modmii downloads it).
     
  6. FGOD

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    you just need a fresh ios 56 and afterwards you can reinstall the ios56 you had patched...
     
  7. youngrex

    Newcomer youngrex Advanced Member

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Messages:
    99
    Country:
    United States
    i have downgraded my wii twice due to not having wii updates blocked but i have the latest priiloader and it works just great
     
  8. Thomas83Lin

    Member Thomas83Lin Retro Gamer

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,485
    Country:
    United States
    Not that it matters but startpatch wont work while pre\priloader is installed
    edit: Just re-read noticed that you haven't even installed priloader yet. So just ignore this post [​IMG]
     

Share This Page