Alerts box no longer opens on mouse hover

smileyhead

I like cute stuff.
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,573
Trophies
0
Age
21
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
8,516
Country
Hungary
Up until now I could open the Alerts box on desktop by hovering the cursor over the bell icon. Now, it only opens when clicked.

lol.gif


Browser: Chrome Stable 69.0.3497.100 64-bit

UPDATE: Alright people, false alarm. Apparently Windows misidentified my monitor as a touch screen. I got it sorted out. Sorry about that.
 
Last edited by smileyhead,

sarkwalvein

There's hope for a Xenosaga port.
Member
GBAtemp Patron
Joined
Jun 29, 2007
Messages
8,163
Trophies
0
Age
38
Location
Niedersachsen
XP
9,662
Country
Germany
Works "fine" for me.
That is, unless the server is performing like shit, what happens too often lately.
In those cases the drop-down on mouse hoover gets delayed a lot, and after some time it just gives up.
But in those cases clicking the bell just throws me into a page that loads very slowly.

Browser: Chrome Version 68.0.3440.106 (Official Build) (64-bit)
OS: Windows 10
 
Last edited by sarkwalvein,

smileyhead

I like cute stuff.
Member
Joined
Aug 31, 2015
Messages
4,573
Trophies
0
Age
21
Location
Budakeszi, Hungary
Website
sites.google.com
XP
8,516
Country
Hungary
Works "fine" for me.
That is, unless the server is performing like shit, what happens too often lately.
In those cases the drop-down on mouse hoover gets delayed a lot, and after some time it just gives up.
But in those cases clicking the bell just throws me into a page that loads very slowly.
In that case you can see a loading animation in the top right, but that doesn't appear for me.
 

Shadowfied

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 6, 2014
Messages
2,403
Trophies
1
Age
26
XP
3,464
Country
Do you have a device with a touchscreen? I have this issue on all hover elements on my Spectre x360 but never bothered to report. I guess the JS just checks if its touch and assumes that's mobile. A user agent check would be better.
 
Joined
Nov 23, 2014
Messages
15,149
Trophies
0
Location
Canberra, Australia
Website
boot9strap.com
XP
11,051
Country
Australia
Do you have a device with a touchscreen? I have this issue on all hover elements on my Spectre x360 but never bothered to report. I guess the JS just checks if its touch and assumes that's mobile. A user agent check would be better.
Maybe this is what's happening, on my Surface it has never (that I have noticed) opened that window without clicking.
 

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
GBAtemp Patron
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,284
Trophies
0
Age
27
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
17,218
Country
United States
Ok, so for some more "accurate" tests, I tested mouse over on 5 PCs I have sitting around the house on a few different OS's.

HP Envy x360, Windows 10 (with touchscreen enabled): Mouse over does not cause the alert panel to drop down. This is true on Chrome, MS Edge, and Firefox.
HP Envy x360, Linux Mint (touchscreen isn't even detected on it): Mouse over does cause the alert panel to drop down as normal. This is true on Chrome, and Firefox.

Surface Book, Windows 10 (with touchscreen enabled): Mouse over does not cause the alert panel to drop down. This is true on Chrome, MS Edge, and Firefox.
Surface Book, Linux Mint (Touchscreen isn't detected): Mouse over does cause the alert panel to drop down as normal. Tested on Chrome, and Firefox.

Gaming desktop, Windows 10 (no touchscreen): Mouse over does cause the alert panel to drop down as normal. Tested on Chrome, MS Edge, and Firefox.
Gaming desktop, Linux Mint (no touchscreen): Mouse over does cause the alert panel to drop down as normal. Tested on Chrome and Firefox.

Work PC, Windows 10. Same as Gaming PC.

2009 Macbook, Windows 7, same as Gaming PC.
2009 Macbook, OSX El Capitan, same as Gaming PC.
2009 Macbook, Linux Mint, same as Gaming PC.

So whomever suggested that perhaps the presence of a touchscreen may be causing issues appears to be correct based on all my testing. I have a couple other laptops around that have touchscreens I can test on if needed, but I'd have to shift around some parts to do so, so I didn't bother lol.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    And yeah Veho is right with COVID destroying China everything is messed up
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Galaxy Note 9 right now.
  • Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo:
    Well and Redmi Note 9 and 10 too
  • B-Blue @ B-Blue:
    nice vag
  • James_ @ James_:
    @ mods someone posted nsfw in general
  • DinohScene @ DinohScene:
    picture above?
  • B-Blue @ B-Blue:
    8===D
  • MORSHU8KRTXON @ MORSHU8KRTXON:
    The picture is incomprehensible
  • DinohScene @ DinohScene:
    idek what I'm looking at but if it's actually NSFW, please say so
  • DarthMotzkus tempBOT:
    DarthMotzkus has left the room.
  • linuxares @ linuxares:
    not sure what i'm looking at
  • Veho @ Veho:
    It's from Neural Blender, it generates random images: https://neuralblender.com/
  • Veho @ Veho:
    Remember that deep dream AI thing? This is similar.
  • DinohScene @ DinohScene:
    figured that much haha
  • kenenthk @ kenenthk:
    @Veho, I've been having dreams that feel so realistic lately probably over
    new drugs though most are nightmareish
  • Veho @ Veho:
    Don't do drugs :teach:
  • kenenthk @ kenenthk:
    Big pharma says it's okay
  • Flame @ Flame:
    Drugs are Bad, Mkay?
  • kenenthk @ kenenthk:
    Cheaper then street prices and can fuck you up quicker then a McJizzle
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    stay in drugs don't do school
  • kenenthk @ kenenthk:
    I wouldn't recommend buying drugs
    from JD that's why I am the way I am today
  • AsPika2219 @ AsPika2219:
    Pokemon Brillant Diamond, Shining Pearl and Legends Arceus got updates now! Watch the video!
  • Flame @ Flame:
    saw them earlier @AsPika2219
  • AsPika2219 @ AsPika2219:
    I just got it from Serebii website toda! :)
    AsPika2219 @ AsPika2219: I just got it from Serebii website toda! :)