Acekard Problem

Discussion in 'Acekard' started by Darksage098, Oct 9, 2010.

Oct 9, 2010

Acekard Problem by Darksage098 at 6:16 PM (2,721 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Darksage098
    OP

    Member Darksage098 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    149
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Okay. The problem is that my acekard can start up fine and get to the menu. But when i try to play a game, it stops at the loading bar that says "Processing... Do not power off." I've already formatted the Micro SD and that didn't help. Does anyone have any ideas? [​IMG]

    Edit: It's an Acekard 2i. I'm pretty sure it's not a clone because it ran AKAIO 1.7.1 fine before.
     
  2. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    How about more info?

    What type of AceKard?
    Official firmware or AKAIO?
    What game/games have you tried?
    Is there enough free space for save files to be written?
     
  3. Darksage098
    OP

    Member Darksage098 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    149
    Location:
    USA
    Country:
    United States
     
  4. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
    Maybe your Micro SD is set to "Read Only" ?

    Your Acekard obviously has trouble to write the savefile to to the Micro SD.
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Where are you getting 1.7.1 from?
     
  6. Darksage098
    OP

    Member Darksage098 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    149
    Location:
    USA
    Country:
    United States
  7. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
  8. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,535
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
  9. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    When you said you formatted your SD did you use the recommended utility or windows?
     
  10. Darksage098
    OP

    Member Darksage098 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    149
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Thanks FIX94. That actually did seem to have solved my problem. Also, thanks to all the people that were also trying to be helpful and for using their time to try to help me. My Acekard is working now and this topic doesn't need to continue anymore. Thank you all! [​IMG]
     
  11. not_maxchain

    Newcomer not_maxchain Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Radical, this was just what I needed to get GBA Exploader .58b0 working on AKAIO 1.8.1. Thanks for the tip! [​IMG]
     

Share This Page