A NEW WII UPDATE IS LIVE

Discussion in 'Wii - Hacking' started by sjones900, Jul 23, 2008.

Jul 23, 2008

A NEW WII UPDATE IS LIVE by sjones900 at 7:30 AM (9,305 Views / 0 Likes) 76 replies

  1. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    Not sure what happened I just went to test my internet connection and it updated so umm I don't got a chip so don't ask me but feel free to test.
     


  2. fischju

    Member fischju Rehabilitated Jaywalker

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    1,940
    Country:
    United States
    Bushing, WHY!!
     
  3. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I just booted my Wii and no update is availiable at all...

    I'm still at 3.3U.
     
  4. teq

    Member teq GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,232
    Country:
    United States
    Do you currently have 3.3U?
     
  5. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    I just updated like two minutes ago it still says 3.3U tho [​IMG]
     
  6. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Are you sure an actual update was performed or did it just check for one...

    This wouldn't be the first time someone has mistaken that for an update.
     
  7. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    I literally watched in awe as the blue bar slid across the screen so yeah it updated somehow
     
  8. Relys

    Member Relys Master of Computer Science

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    860
    Country:
    United States
    Time to unplug my router, turn on my Wii, and delete my internet configurations.
     
  9. JKR Firefox

    Member JKR Firefox Back.

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    1,130
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I'm fairly certain that it does that even when it isn't updating (eg. checking for updates).
     
  10. Celice

    Member Celice GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    1,916
    Country:
    United States
    In the small chance this is actually what the update is for, shouldn't it make figuring out what exactly the loophole is easier? And also what was needing to be fixed?
     
  11. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    I don't know what this did but i'm going to go see what happened.
     
  12. Relys

    Member Relys Master of Computer Science

    Joined:
    Jan 5, 2007
    Messages:
    860
    Country:
    United States
    Dump the firmware and compare the two?
     
  13. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    [​IMG] Update? For real? 3.4? Or what? [​IMG]
     
  14. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    well I see no obvious changes but i'm 100% sure it updated it still says 3.3U tho I don't know. anyone want to try.
     
  15. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    To you:And had you 3.3? Or 3.2? (rather 3.3 because of "still", but....)
    ----------------
    To anyone else:
    Deletes TP hack (again)?
    Deletes Homebrew Channel?
    Did you get mail from Nintendo?
    Does Gecko still work?
    Does installed channels still work?
    Does homebrew work?
    Does trucha discs run through Gecko?
    IS this joke topic?
    Does this update exist?
    Does it do something?
    WHY NOW?
    Anyone is reding this?

    Now, will someone be brave enough to update? [​IMG]
     
  16. sjones900
    OP

    Member sjones900 GBAtemp Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    808
    Location:
    TX
    Country:
    United States
    I had 3.3U before it installed and when it finnished it still said 3.3U I don't have a chipped wii nor do I have homebrew installed so the only thing I noticed was if there was or is now a nintendo logo in the top right hand corner of the everybody votes channel and no this isn't a joke
     
  17. MrCheco

    Newcomer MrCheco Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    27
    Location:
    Monterrey
    Country:
    Mexico
  18. berlinka

    Member berlinka You have sustained a lethal injury.

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,147
    Location:
    Harderwijk, Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I still have 3.2E and I'm not planning on updating anytime soon, I disconnected my Wii months ago.
    I don't need it. No online games that make it worth...
     
  19. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
  20. teq

    Member teq GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 13, 2008
    Messages:
    1,232
    Country:
    United States
    Just one: Dr. Mario Online Rx
     

Share This Page