a n00b question

Discussion in 'Wii - Hacking' started by j0shuakane, Mar 7, 2008.

Mar 7, 2008

a n00b question by j0shuakane at 10:59 PM (990 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. j0shuakane
    OP

    Newcomer j0shuakane Advanced Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    alright, I'm totally ignorant about all this system hacking except what i learned from combing this forum for a few days. but i was thinking about how people were able to get super mario galaxy to work without a modchip, couldnt something similar be done to manhunt 2, or am i wasting my time?
     
  2. bennydigital

    Member bennydigital GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    170
    Location:
    Vancouver, WA
    Country:
    United States
    where did you see people run super mario galaxy to work without a modchip?
     
  3. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    You still need a modchip if you want to play a backup of SMG.
    But SMG had a new protection. This required modchips to be updated. Most major chips got their updates, but some of them didn't. So the people with those chips couldn't play a backup of SMG. But new they've found a way to remove that new protection, so the game will also run on un-updated modchips. That's one of the new cool recent developments everyone's talking about now
     
  4. bennydigital

    Member bennydigital GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    170
    Location:
    Vancouver, WA
    Country:
    United States
    yeah but where is the cool boot back ups with out a chip? :/
     
  5. j0shuakane
    OP

    Newcomer j0shuakane Advanced Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    79
    Country:
    United States
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=765...p;#entry1005488

    i was confused by this, sorry [​IMG]
     
  6. bosscolor

    Member bosscolor GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    469
    Location:
    Toulouse
    Country:
    France
    Seems like some people are still believing in Santa Claus [​IMG]
     
  7. 4urentertainment

    Member 4urentertainment GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    103
    Country:
    Egypt
    So there is a way to make like.... Super smash bro brawl work with an un-updated chip? If so how?
     
  8. mr deez

    Member mr deez GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 17, 2007
    Messages:
    327
    Country:
    United Kingdom
    Silly question... why not just update your chip?
     
  9. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    Not all chips can be updated. If you have a wiifree for example and no way to reprogram it with yaosm, you can't play smg
     

Share This Page