3.80 m33 released

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by ganons, Jan 14, 2008.

Jan 14, 2008

3.80 m33 released by ganons at 4:43 PM (5,028 Views / 0 Likes) 55 replies

  1. ganons
    OP

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom


  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    is there anything good in it?
     
  3. Samutz

    Member Samutz Wet Tissue Sample

    Joined:
    Oct 4, 2004
    Messages:
    1,598
    Location:
    See that hole in your wall?
    Country:
    United States
    Not really. I already downloaded it earlier this morning and looked at the readme.
    The network update thing was added (to update M33 in the future) and whatever Sony added (internet radio I think).
    But from what I understand popsloader 3.71 and other homebrew made to work on 3.71 won't work on it until devs update their stuff.
     
  4. ganons
    OP

    Member ganons GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    1,944
    Country:
    United Kingdom
    im gonna update my slim and report back with a few homebrew compatibilty. I'll leave my slim on 3.52 m33 for now.
     
  5. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    im using 3.80m33 on my phat psp and to get homebrew working i use the slim versions.
     
  6. Icarus

    Member Icarus fire walk with me

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    1,146
    Location:
    Big Appleu
    Country:
    United States
    Awww where's the 3.80 pops? [​IMG] This update doesn't add much except for the Internet Radio I guess.
     
  7. squirt1000

    Banned squirt1000 Would rather have a cup of Tea!

    Joined:
    Jul 14, 2003
    Messages:
    842
    Location:
    Devon, UK
    Country:
    United Kingdom
    Lets you play psone games remotely though dosnt it?
     
  8. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    yer you can also do remote play with your ps3
     
  9. HyoImowano

    Member HyoImowano GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    303
    Country:
    United States
    All my homebrew (except 1.5 Kernal stuff) works just fine.
     
  10. amptor

    Banned amptor Banned

    Joined:
    May 2, 2003
    Messages:
    2,554
    Country:
    United States
    nice, even linked to the file [​IMG] lol. nabbed it before the admin throws ban spears.
     
  11. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    If I had the 1.5 Kernel addon, will it still work?
     
  12. thieves like us

    Member thieves like us chaos personified

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    1,057
    Location:
    left of the pond
    Country:
    United States
    and for this reason along with all of the other .prx's (screencapture, remote play, etc..) that won't work until they get re-released (compiled to work with 3.80) I think I'll be among those holding back to update. cfw 3.71-4 is getting the job done just fine for now.
     
  13. ChoroQ

    Newcomer ChoroQ Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2007
    Messages:
    51
    Country:
    Italy
    Easy (and a little nooby lol) question: my psp is on 3.40 oe. Have I to upgrade to 3.52m33-4 first, and then to 3.80 or Can i upgrade, ie, from 1.50 like every time?
     
  14. anime_junkie

    Member anime_junkie GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    372
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    I'll wait, for now. When it's been in dev for a while, and has full whatever, I'll grab it.
     
  15. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,668
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Yes, a bit different, but if you follow the readmes, there's no problem. But remember that you'll lose 1.5 Kernel. I'm still waiting for an 1.5 Kernel compatibile with 3.80, before upgrading.
     
  16. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i'm going to stay on 3.71 m33-3 for a while as there has already been people who have attempted to install 3.80 m33 custom firmware and instead installed official firmware, i don't want to make the same mistake as there is no pandora fix for this m33 version for now anyway.

    there really needs to be a simple guide posted or something thats easy to follow as the readme is kinda brief.
     
  17. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,668
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Lol, how is that even possible? [​IMG] The DAX updater has a totally different icon [​IMG]
     
  18. litobro

    Newcomer litobro Advanced Member

    Joined:
    Jul 7, 2007
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    +1
     
  19. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    yeah it seems they followed the guide word for word but it seems it still has gone wrong, i'm not sure what to do in terms of upgrading myself so i'm going to stay on 3.17 m33-3 as long as possible i think, not worth the risk.

    oh and there is another problem too some people cannot upgrade to 3.80 m33 there is some kind of bug or something, like a error code that stops them from upgrading, you have to mess with the usb flash thingy to fix it, not my thing :S
     
  20. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,668
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    I think the people that upgraded to Official 3.80 forgot to rename the EBOOT.PBP to 380.PBP and put it in the dir, overwriting the DAX one. But it still takes a lot to do it without noticing [​IMG]

    I've not heard about this error code problem... Methinks it's because they forgot to set their GAME dir to 3.71 or because they don't have at least 3.52M33-3.
     

Share This Page