Gaming Zelda Majora's Mask

iron_man99

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Mar 19, 2010
Messages
74
Trophies
1
XP
395
Country
United States
Hackers win. Game dumped on sharing site just an hour ago. European verison with english language

But cant post site
 

rdurbin

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 13, 2006
Messages
512
Trophies
1
Age
45
Location
US
XP
811
Country
United States
...unless nintendo got creative and made it so you couldnt rewind time on the rom, which would be quite funny.

and Yes its possible for them to do this (its been done before on gba and nds games) but I doubt they did
 
  • Like
Reactions: TripleSMoon

TheDutchman

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
118
Trophies
0
XP
314
Country
Netherlands
Wait MM has 7.0.0E firmware ? essh.co reported 9.0 before..
and 7.1.0XE has been reported aswel.. what is going on with this game.
 

paulie

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Oct 29, 2007
Messages
85
Trophies
1
XP
987
Country
United States
Downloading it as we speak, will play tomorrow :)
So, any news on the required firmware?
I am on 8.1 emunand, hope I can play it without updating anything.
 

illicit

Well-Known Member
Member
Joined
Sep 28, 2010
Messages
159
Trophies
0
XP
255
Country
United States
The.Legend.of.Zelda.Majoras.Mask.3D.EUR.3DS-CONTRAST

nothing special, games get released a few days early all the time.
 

weatMod

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 24, 2013
Messages
3,303
Trophies
2
Age
46
XP
3,288
Country
United States
Be careful there is bad CIA conversion going around on that site
I'm not sure if a working CIA has been uploaded there yet so lots of confusion
I already downloaded one CIA that didn't work froze at load screen
 

DCG

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
697
Trophies
1
Age
32
Location
Schiedam
XP
935
Country
Netherlands
...unless nintendo got creative and made it so you couldnt rewind time on the rom, which would be quite funny.

and Yes its possible for them to do this (its been done before on gba and nds games) but I doubt they did

Or maybe they let the 3DS make contact with the Nintendo server and report it as a pirated copy?

I imagine them starting to do that kind of stuff in the near future.
 

weatMod

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 24, 2013
Messages
3,303
Trophies
2
Age
46
XP
3,288
Country
United States
Or maybe they let the 3DS make contact with the Nintendo server and report it as a pirated copy?

I imagine them starting to do that kind of stuff in the near future.
We'll they can probably see your play log when you go online
And see you have an unreleased title showing up in your play log ,but then again the game is dumped so some people probably have authorized copies already
 

weatMod

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 24, 2013
Messages
3,303
Trophies
2
Age
46
XP
3,288
Country
United States
Funny I was looking for some thing in a closet I never really look In Yesterday and the box for the N64 MM fell down from the top shelf and hit me in the head ,I didn't even know it was in there or that I still had it
 

Purple_Shyguy

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 8, 2008
Messages
2,297
Trophies
2
Age
33
Location
Republic of Ireland
XP
4,555
Country
If someone could hurry up and beat it and upload the save so I can start with Hero mode that would be great. Thanks.

0365066_13327_MC_UTx360.jpg
 
  • Like
Reactions: blunt420force

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    That aren't $8,000
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I just ordered one these, got tired of bunch of external drives for dif game systems game backups (Some require FAT32, some NTFS), so wanna combine them
    51fz1bsUEnL._AC_SL1500_.jpg
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    just use a usb or a sd card
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    its more small
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    in physical size
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Lol
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Thought about one of those but I don't really use hdds like that
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Does it cap out at a certain tb
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    no, i can switch to which drive I want to access with a button on it, I have 4 2tb and 1 4tb, all dif formats, so will work good for me
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    So you could have a petabyte with it
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    You made me go back and look, it says 32tb max per drive. It will be nice when setting up game systems, I can carry one enclosure around, instead of grabbing the right Ext hdd for, say Xbox360 games
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    So about 128tb still more than you'd ever need
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I thought about just buying a new ext hdd 12tb like you shown, then format multiple partitions on it, but I'm lazy.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Buy 4 won't have to
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    It was only $75 so still cheaper than a new drive. And less hassle. It would take forever to copy everything over also.
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    You take forever
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    That's what uremum says...
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    To do her chores yes
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    Anything else she says you finish in two minutes
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Dusting and cleaning those windows take forever, and I can never get those stains out of her bed sheets. And that damn doorbell ringing all the time, men coming and going constantly
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    installing retroarch in my pc again
    +1
  • K3Nv2 @ K3Nv2:
    She's a woman that gets things done most have big strong men over to accomplish things
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    I like retroarch, once you set it up completely, it's cool. Artwork, summary, and screen shots for all your games is a nice touch. It's basically a organizer for all your emulators/games.
    +1
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    install done
  • Xdqwerty @ Xdqwerty:
    start setting up
    Xdqwerty @ Xdqwerty: start setting up