yu gi oh 2010 dont working in my m3

Discussion in 'M3 Adapter' started by shinpoka, Feb 28, 2010.

Feb 28, 2010
  1. shinpoka
    OP

    Newcomer shinpoka Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    Japan
    game run normaly but when i tryed to play story mode the game freeze and same to world champion mode when batle going to start only a black background on the scren

    im using m3 sakura
     
  2. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,279
    Country:
    update your sakura to the newest
     
  3. Gagigagu

    Newcomer Gagigagu Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    44
    Country:
    Canada
    Use Touchpod 4.7g
     
  4. shinpoka
    OP

    Newcomer shinpoka Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    Japan
    tnx touchpod 4.7g works ^^ but ill try the last sakura updates
     

Share This Page