Will the "REAL" or "Simply" ever have PBR connect?

Discussion in 'M3 Adapter' started by MrKuenning, Jan 17, 2008.

  1. MrKuenning
    OP

    Member MrKuenning GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    233
    Location:
    Alaska
    Country:
    United States
    I would like to get a second cart. And I would like PBR connect.

    I would get a cyclo, but they are really getting a bad rep, and I cant find one.

    Honestly a second Simply/R4 or a Real would be fine. But they dont do PBR!

    Is this even possible? Why does the G6 work and the M3 not? They use the same kernel files. Does this mean the M3 cant?
     
  2. gweedyj

    Member gweedyj GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    137
    Location:
    Murder City, Mi
    Country:
    United States
    im sure soon enough they will have it on the m3 real. just takes time. why not just get a g6?
     
  3. c2ironfist

    Member c2ironfist GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    308
    Country:
    Canada
    question: What is PBR connect?
     
  4. terrencegf

    Newcomer terrencegf Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    "Pokemon Battle Revolution" for the Wii. There's an option to use NDS Pokemon Diamond or Pearl in the game. I don't own a Wii so I've never tried it.
     
  5. MrKuenning
    OP

    Member MrKuenning GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    233
    Location:
    Alaska
    Country:
    United States
    I dont like the internal storage, I would like to use a 6 gb card.

    G6 gets very pricy for anything larger than 1gb.
     
  6. idono1301

    Newcomer idono1301 Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    so have they fixed this yet?

    i know theres a new firmware out, but the changelog doesnt mention the Wii connectivity
     
  7. ojsinnerz.

    Member ojsinnerz. Damned

    Joined:
    Oct 27, 2007
    Messages:
    3,152
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Cyclo got a bad rep? I've only heard that when the batch 3's defective rate was over 30%. Team cyclops fixed that problem, and now, the chance of a defective cylco is extremely low. Also, you can find cycloDS in RHS. It's the cheapest there, or so I've heard. They only ship to USA though.
     

Share This Page