Will the R4 support this card?

Discussion in 'R4 DS' started by adyum, Feb 21, 2008.

Feb 21, 2008

Will the R4 support this card? by adyum at 9:03 PM (1,930 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. adyum
    OP

    Newcomer adyum Advanced Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    75
    Country:
    United States
  2. TheNeck

    Member TheNeck GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    357
    Location:
    Southern California
    Country:
    United States
    Yes that one would be fine.
     
  3. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Yes. That's what I use in my R4 and I haven't had any problems.
     
  4. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Any MicroSD card works, just that Kingstons are preferred.
     
  5. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Im pretty sure ANY MicroSD Card works with the R4.
     
  6. myuusmeow

    Member myuusmeow GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    1,643
    Country:
    United States
    Nope. 4gB or more will not, unless you find one of the rare, slow, and useless 4gB non-SDHC cards.
     
  7. striderx

    Member striderx GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    238
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Uh... technically such cards are microSDHC cards, not microSD.

    And you've got a better chance of catching malaria than finding a non-"HC" 4GB microSD cards these days. It's a non-issue.

    striderx
     
  8. 23qwerty

    Member 23qwerty GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    182
    Country:
    Canada
    yup that'll work it's the exact same I use
     
  9. HereIsTom

    Newcomer HereIsTom Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    67
    Location:
    Somewhere in the low countries
    Country:
    Netherlands
    Yes the Kingston 2GB card is also working fine for me and they have lifetime warranty!
     

Share This Page