1. DeoNaught

    OP DeoNaught I'm here to steal memes and break dreams
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2016
    Messages:
    2,261
    Country:
    United States
    So idk if this is a feature or something, or who to PM, but working on the Wikitemp, more specifically the Switch section
    https://wiki.gbatemp.net/wiki/Category:Nintendo_Switch
    I Saved my changes, and on some of the links, this happens, any Idea?
    upload_2018-8-24_14-47-54.png

    (also can there be a wikitemp sub forum or something, for suggestions, and stuff like that?)
     
  2. Issac

    Issac Iᔕᔕᗩᑕ
    Supervisor

    Joined:
    Apr 10, 2004
    Messages:
    6,999
    Country:
    Sweden
    Hey dude, I can't edit it myself right now to test, but I noticed a few things.

    You have a space before the [http:... part.
    Try replacing the w/ with "with" in case the / is the culprit. Try those two things.

    Edit: I'm SURE it is the space before the [http part now. I saw at the top of your page where you have "X = needs Certain Firmware" also has a space before, and renders a box like that.
     
    Last edited by Issac, Aug 24, 2018
    Scott_pilgrim and DeoNaught like this.
  3. Dionicio3

    Dionicio3 The Skiddo
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    3,784
    Country:
    United States
    I was able to fix it for you, I just followed what @Issac posted
     
    DeoNaught likes this.
  4. DeoNaught

    OP DeoNaught I'm here to steal memes and break dreams
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2016
    Messages:
    2,261
    Country:
    United States
    Thank very much x3
     
    Dionicio3 likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - WikiTemp, Problem(,