Wii Fit + not working?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by El-Grosso, Nov 23, 2009.

Nov 23, 2009

Wii Fit + not working? by El-Grosso at 2:24 PM (644 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. El-Grosso
    OP

    Member El-Grosso GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2007
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    (I know I posted this in the other board, but I thought it would be better suited here. If a mod could delete the other topic, that would be great)

    Just got Wii Fit Plus PAL, and wrote it to a normal dvd-r. When I put it into the Wii, the disc spinning can be heard, but then it will just stop, and a black screen will fade in saying to eject the disc and turn off the Wii. This happens within 20 seconds, even if I am on the disc channel or not. I tried to be quick before the Wii died, and open the game in Uloader. Everything was going well, but when it came to launching the game, the disc would spin for ages, until it says "ERROR: 4".

    I'm running 4.2E, rev 15, and cioscorp v3.5. I tried to search if anything had to be done to the game first like patched or something, but I couldn't find anything, so just assumed the game would work with no problems. Please help, thanks.
     
  2. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Possibly a bad burn or bad ISO...Try burning or downloading again, or maybe a USB Loader.
     

Share This Page