Why i can't upgrade acekard 2i to 1.4.1?

Discussion in 'Acekard' started by jason1984, Jan 6, 2011.

Jan 6, 2011
  1. jason1984
    OP

    Newcomer jason1984 Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Hello
    I download acekard 2i upgrade firmware from http://filetrip.net/f12918-Firmware-Update...r-DSi--1-0.html
    and upgrade acekard 2i card in DS Lite, choose the correct upgrade firmware,but i can't press "B",It doesn't work,Why?

    I also used the acekard 2i in DSi 1.4,it can be upgraded,but when i re-start DSi,The dsi say:"there is No card" ,Please give me help.
     
  2. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    1. Please describe your problem. Type out the error message, etc.

    2. The button B is not used in the flash. You press Start and done.
     
  3. dbspanks

    Newcomer dbspanks Advanced Member

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    He's talking about the step before the flash when it says to eject your card and reinsert it then press B to continue. Just curious did you try the other option for the update? Also do you have access to another flashcard. If so I belive you can run this updater from any card you just have to make sure the Ak2i is in the sytem before you hit start.
     
  4. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    Then try the DSi version. It's the same, it doesn't require a switch. It just flashes the cart in the slot.
     
  5. jason1984
    OP

    Newcomer jason1984 Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    I choose ak2ifw_upgrade_141_DSL.nds---->press A --->eject the card and interted it again ------->Press B ----->it doesn't work
     
  6. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Use the DSi one, it doesn't tell you to cart swap.
     
  7. chin261

    Member chin261 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 24, 2005
    Messages:
    120
    Country:
    Singapore
    is ur hw 44? i got similar issue. brick 2 carts. cant unbrick at the moment.
     

Share This Page