WAD Manager

Discussion in 'Wii - Hacking' started by SpammyMcSpam, Nov 22, 2009.

Nov 22, 2009

WAD Manager by SpammyMcSpam at 4:29 AM (743 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. SpammyMcSpam
    OP

    Newcomer SpammyMcSpam Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I am currently new to softmodding. (I've had a modchip for a real long time) The only softmod I have installed is the HBC and Gecko OS and am on 4.2. I tried installing some Wiiware WADS with WAD Manager but I get a error. Do I need to install something else?
     
  2. SpammyMcSpam
    OP

    Newcomer SpammyMcSpam Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
  3. papermanzero

    Member papermanzero GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    327
    Country:
    Germany
    Some more information would be great.
    Which error (error code), Cios rev, which wad etc.
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    He said all he has is HBC and GeckoOS. He doesn't have a cIOS
     
  5. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    pretty much, he has no trucha to install custom content

    follow my guide OP
     
  6. papermanzero

    Member papermanzero GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    327
    Country:
    Germany
    Despite that, we dunno anything about the error.
    The information "he has HBC and GeckoOS" is useless.
     
  7. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    it'll be the trucha thing for sure though. the guide'll fix his wii good 'n proper
     

Share This Page