Hacking Question Updated my switch now emunand gone

hackeruk

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
237
Trophies
0
XP
342
Country
Hi there I was wondering if anyone could help. I recently updated my switch to update 8.1.0. But now I have updated my switch my emunand has gone as it use to show up in my sxos options saying it was enabled and now says my system firmware says I'm on 5.1.0 I updated it so I could use the new SNES app. I have updated before without this happening so was wondering if you may know why this has happened and if I should make another emunand and update again? Hope that all made sense
 

hackeruk

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
237
Trophies
0
XP
342
Country
If you updated emunand to 9.0.0 then you would have to wait for support, there is no way to boot into emunand if it on 9.0.0 firmware.
AHH ok then that makes sense then. Should I update my firmware again then as I'm guessing it's updated the emunand as it doesn't say the correct firmware in system settings
 

Hayato213

..
Member
Joined
Dec 26, 2015
Messages
13,491
Trophies
1
Location
Aionios
XP
9,164
Country
United States
AHH ok then that makes sense then. Should I update my firmware again then as I'm guessing it's updated the emunand as it doesn't say the correct firmware in system settings

Well if your emunand is on 9.0.0 then just leave it alone, wait for sx os support, I doubt you want to rebuild another emunand.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: The McChicken is great.