Updated my 4.5 o3DS to 9.2, all is good, but black screen at s/u?

Discussion in '3DS - Console, Accessories and Hardware' started by DDTarZan, May 19, 2016.

  1. DDTarZan
    OP

    DDTarZan Never getting laid again /s

    Member
    3
    Nov 11, 2009
    United States
    In some trees
    Topic. At 9.2.0-20u and everything seems fine, but only if I boot my 3DS without the sd card in. What gives? It gives me tons of problems when rebooting for things like emuNAND, namely rxTools and Gateway. Any way I can fix this issue?
     
  2. DDTarZan
    OP

    DDTarZan Never getting laid again /s

    Member
    3
    Nov 11, 2009
    United States
    In some trees
    Bump? Sorry. Really would like some help with this, before I cause an unnecessary brick. Should I just reformat my sd completely? I have all my NANDs backed up so no worries there.
     
  3. Hoppy

    Hoppy GBAtemp Regular

    Member
    2
    Sep 15, 2015
    United States
    Fluffy Island
    You could try changing the theme, that might help as well...
     
  4. DDTarZan
    OP

    DDTarZan Never getting laid again /s

    Member
    3
    Nov 11, 2009
    United States
    In some trees
    Wow, is that all? Haha. I'm gonna try this as soon as I can get home for my 3DS, at work now. Thank you. :)

    I forgot that 9.2 had themes, if the above doesn't work for me, then I will try this.

    I greatly appreciate the speedy replies!
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice