Update 3.2 to 4.0

Discussion in 'Wii - Hacking' started by hey_suburbia, Dec 4, 2009.

Dec 4, 2009

Update 3.2 to 4.0 by hey_suburbia at 1:39 AM (692 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. hey_suburbia
    OP

    Member hey_suburbia Do The Lizard Bop

    Joined:
    Apr 24, 2004
    Messages:
    560
    Location:
    Philadelphia, PA
    Country:
    United States
    How can I update my Wii 3.2 to 4.0 without updating it to anything above?
     
  2. techboy

    Member techboy GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,720
    Location:
    Pennsylvania
    Country:
    United States
    Might as well get 4.1 if you're going to get 4.x...no difference from 4.0 except a Wii Sports Resort fix.

    Use this: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901

    Do all of it, including the "4.2 to 4.1" section. You'll have 4.1...

    EDIT: Typo
     
  3. jazvdb

    Member jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    835
    Location:
    In front of computer...
    Country:
    United States

    Beofre sayin anything, why?
     
  4. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    get dop-ios mod v8 or v9
    update IOS's make sure to install 60 and when your IOS's are done press B and go to the system menu section check the region is correct and then select 4.0 and install
     
  5. razorback78

    Member razorback78 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,183
    Country:
    Philippines
    make sure you install ios60 first before the 4.0 system menu.
     
  6. bnwchbammer

    Member bnwchbammer GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Messages:
    462
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    I had an updater from some point in time... Can't remember where I got it from. But it did everything automatically... I think you've still gotta DOP Patch stuff after it's done to get everything to work perfectly, might as well do it manually if you know how.
     

Share This Page