Homebrew Uninstall alh9 ?

Axorve

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 15, 2016
Messages
121
Trophies
0
Age
27
XP
116
Country
France
Hi !

I have install alh9 on my 2DS to downgrad an other 2DS in 11.0, but now, i need to uninstall alh9 and back to luma3DS.

I have loose my emunand with alh9, can't play online or eshop :/

Do u think i can if i restoring my sysnand from backup ?

Thank's
 

Axorve

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 15, 2016
Messages
121
Trophies
0
Age
27
XP
116
Country
France
Did you follow Plailect's guide to the end? You should have your emuNAND transferred to sysNAND if yes.
yes, i have follow to the end.



It's work, but i can't access eshop for update my cia ( manualy, after install update.cia, the game don't start ) and i can't play online. :/
 

Axorve

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 15, 2016
Messages
121
Trophies
0
Age
27
XP
116
Country
France
Wait. Plailect's guide clearly states that you should upgrade your emuNAND before beginning.
In the tuto, all worked fine, emunand 11.0, ok, but when i have installed alh9, i have follow all to the end, and i have 9.2 sysnand, can't acess emunand.

My emunand is on 11.0, but i can't acess him now
 

SomeGamer

Well-Known Member
Member
Joined
Dec 19, 2014
Messages
6,827
Trophies
1
XP
4,761
Country
Hungary
In the tuto, all worked fine, emunand 11.0, ok, but when i have installed alh9, i have follow all to the end, and i have 9.2 sysnand, can't acess emunand.

My emunand is on 11.0, but i can't acess him now
Strange. The guide should have transferred your emuNAND to sysNAND. Anyway, hold Select while turning the 3DS on.
 

Axorve

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 15, 2016
Messages
121
Trophies
0
Age
27
XP
116
Country
France
Strange. The guide should have transferred your emuNAND to sysNAND. Anyway, hold Select while turning the 3DS on.
It's possible i have use dump of a 9.2 emunand and not the dump of 11.0 emunand.

If i press select 2DS when i'm starting, i acess to menu of luma3DS.
 

DinckelMan

Your Favorite Water Mage!
Member
Joined
Nov 4, 2013
Messages
278
Trophies
0
XP
393
Country
United States
1. A9LH has nothing to do with online.
2. You NEED it to use Luma properly
3. If you can't read the guide in English and understand it to its fullest - use translate.google.com to translate it to whatever language you do understand
 

Axorve

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Jul 15, 2016
Messages
121
Trophies
0
Age
27
XP
116
Country
France
1. A9LH has nothing to do with online.
2. You NEED it to use Luma properly
3. If you can't read the guide in English and understand it to its fullest - use translate.google.com to translate it to whatever language you do understand

Thank's for anwser.

if i know, i have fail x)

Luma work fine, juste now, i can't acess emunand with this, on my other 3DS it's work fine.

What i can do now ? :/

use safea9lhinstaller to uninstall a9lh

Thank's ! It's uninstall all ?
 

tranxuanthang

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 6, 2015
Messages
289
Trophies
0
Age
24
XP
585
Country
There is nothing wrong with your a9lh. Could you take some pictures of your system settings, error screen, your luma3ds settings, etc?
 

Swiftloke

Hwaaaa!
Member
Joined
Jan 26, 2015
Messages
1,770
Trophies
0
Location
Nowhere
XP
1,334
Country
United States
Thank's for anwser.

if i know, i have fail x)

Luma work fine, juste now, i can't acess emunand with this, on my other 3DS it's work fine.

What i can do now ? :/



Thank's ! It's uninstall all ?
Don't uninstall a9lh, it's not the cause of your problem. We need to figure out what the deal is with Luma. Are you using the latest version of Luma?
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    CupheadtheCritic @ CupheadtheCritic: Ello +1