Unbearably slow navigation

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by tigris, Oct 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tigris
    OP

    tigris Sentient Existential Anthropomorphic Sweet Potato

    Member
    2,689
    239
    Jun 19, 2010
    The Tibetan Himalayas
    I don't know if I'm the only one, but I LOVE the new layout and it looks awesome and everything... but...

    It takes me 21 seconds on average to visit a new page after I've posted once. The actual posting of a post can take ages anyway, and it's really annoying. It could probably be a bug, by the way. I've been clearing my cache, and changing browsers (IE is slower than Chrome, so that didn't work) and using another computer, all with the same result. I even tried it on my 3DS Browser. It took so long my 3DS gave up.

    Does anyone else have this problem? All other sites work fine
     
  2. prowler

    prowler Sony

    Member
    9,473
    2,816
    Jul 14, 2009
    Ragol
    We all know about this, staff know about this and there is nothing to be done until the bugs are sorted.

    Making like five threads on the subject isn't helping.
     
  3. ProtoKun7

    ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Global Moderator
    7,514
    1,555
    Jan 3, 2009
    Gallifrey
    It's seemed a little slow today (plus the odd 502 error here and there), and it seems that my posts get saved and posted, but the animation adding it to the thread doesn't always happen and it appears after a refresh.
    Still, bear with us. I'm sure it'll be fine in time.

    In the meantime, you can just use this thread for site issues related to the upgrade: http://gbatemp.net/topic/310735-report-any-queriesbugsetc-about-new-temp-here/
     
Thread Status:
Not open for further replies.