Twilight Hack - Why won't it work?

Discussion in 'The Edge of the Forum' started by WildWon, Nov 7, 2008.

Nov 7, 2008
  1. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
  2. Man18

    Member Man18 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1,006
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    I used duct tape and it worked fine
     
  3. TrolleyDave

    Former Staff TrolleyDave Philosolosophising

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    Damnit, no wonder it wouldn't work when I set it up on my mates machine. So what should I be using, superglue? Also, does the disc have to stay in the case at all times?
     
  4. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    WTH?? My wii looks like this
    [​IMG]
     
  5. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    ...was that a "hung like a..." joke? [​IMG]

    [​IMG]
     
  6. DarkRey

    Member DarkRey still transfoooorming.... with sum lags!

    Joined:
    Mar 9, 2007
    Messages:
    983
    Location:
    Rotating around Toni
    Country:
    Croatia
    which version book do have put in wii?

    [​IMG]
    use these if your wii is too hot to handle!!
     
  7. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    OMG maybe the Twilight hack needs a newer version. I only have Twilight, but if someone could try a newer version (Eclipse or New Moon, mebbe?), that might work!
     
  8. chuckstudios

    Member chuckstudios Putting the pro in procrastination

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    896
    Location:
    North Carolina, USA
    Country:
    United States
    THEY NEED TO DO WAY INSTAIN MOTHER> WHO KILL THIER BABBYS. BECUSE THESE BABBY CANT FRIGTH BACK?

    IT WAS ON THE NEWS THIS MROING A MOTHER IN AR WHO HAD KILL HER THREE KIDS. THEY ARE TAKING THE THREE BABBY BACK TO NEW YORK TOO LADY TO REST MY PARY ARE WITH THE FATHER WHO LOST HIS CHRILDEN ; I AM TRULEY SORRY FOR YOUR LOTS
     
  9. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    [​IMG]
     
  10. Man18

    Member Man18 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1,006
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    They need to do away with insane mothers who kill their babys because these babys cant fight back?

    It was on the news this morning a mother in Arkansas who has killed her 3 kids. They are taking the 3 kids back to NY 2 lay to rest. my prayers are with the father who lost his children I am truely sorry for your loss.
     
  11. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    It wasn't that i couldn't read it, it was more of a "Why is this here?" Couldn't you tell by my FACE?! [​IMG]
     
  12. Man18

    Member Man18 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    1,006
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    it wasnt that I thought you couldnt read it I was just repeating it where it made sense. Couldnt you tell by my bolding? [​IMG]
     
  13. WildWon
    OP

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,814
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    Feels gourd, man.

    [​IMG]
     

Share This Page