system menu 3.2e

Discussion in 'Wii - Hacking' started by skinneyb, Oct 26, 2009.

Oct 26, 2009

system menu 3.2e by skinneyb at 11:00 PM (727 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. skinneyb
    OP

    Newcomer skinneyb Advanced Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    62
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    If i leave my wii on system menu 3.2e and follow a softmod guied for this version and i have preloader installed and menu hacks and enable skip disk update can i still play all new wii games or must i update to 4.2
     
  2. dai-a

    Member dai-a GBAtemp Fan

    Joined:
    May 16, 2009
    Messages:
    351
    Location:
    Springville Utah
    Country:
    United States
    You just need to have certain IOS's that games use.

    It's just 4.0-4.2 have more features. 3.2 has less.
     
  3. skinneyb
    OP

    Newcomer skinneyb Advanced Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    62
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    what would you say is the best thing to do with a vergin wii on 3.2e
     
  4. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Update to 4.2 officially, use bannerbomb to run HackMii Installer and install HBC, DVDx and BootMii as boot2, enjoy homebrew.
     
  5. skinneyb
    OP

    Newcomer skinneyb Advanced Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    62
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    thanks for the help have done 4 or 5 wiis on 4.1 but this 4.2 is doing my head in think i will wait till a guide for 4.2 with preloader and coscorp comes out so i can follow a step by step guide thanks again for you info and time
     
  6. skinneyb
    OP

    Newcomer skinneyb Advanced Member

    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    62
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
    thanks for the info and your time think i will leave it till a step by step guide comes out for 4.2 with preloader and what ever it is i need to play back ups from disk channel as that's what i did for 4.1 on 5 or 6 wii thanks again
     
  7. illinialex24

    Member illinialex24 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 26, 2009
    Messages:
    968
    Location:
    The Midwest
    Country:
    United States
    cIOScorp isn't really smart, just upgrade.......
     

Share This Page