1. GuyInDogSuit

    GuyInDogSuit Your friendly neighborhood guy in a dog suit.
    Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,856
    Country:
    United States
    Yeah, agreed on the multiplayer. I don't really care for the options (even with the local/free multiplayer, I don't find myself playing those much).

    Yeah, just go with the Minimal option, in that case. You should be good. Goldleaf doesn't update very often, but in the event that it does, SDSetup should be catch up with that as well.
     
    nutsack likes this.
  2. nutsack

    nutsack GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2018
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    EDIT: Nm, saw what I was doing wrong
     
    Last edited by nutsack, Sep 11, 2020
  3. bibititou

    bibititou Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 30, 2020
    Messages:
    18
    Country:
    France
    Hi guys,

    I have install atmosphere on EmuNAND, did a backup of my SysNAND and modified my serial number with exosphere. I have seen somewhere that we need to backup our keys with Lockpick. Is this still actual ? After I will set Incognito through Tinfoil.

    Furthermore, is this usefull to use 90DNS ?

    After this, would I be Ok by using wifi on EmuNAND ? (through Homebrews)

    Thank you in advance :)
     
  4. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    14,585
    Country:
    United States
    It is not mandatory to dump your keys with Lockpick. In general, its not necessary to do things you don't know the purpose. For example, it is highly recommended to dump your NAND because these can be used to recover from a brick. However if you don't know the value in dumping keys, then its not that useful to dump them especially since all but the BIS keys can just be obtained online. I also recommend using 90DNS over Incognito as 90DNS can be toggled much easier and doesn't require CFW unlike Incognito. Although if you already modified your serial number with Exosphere, then using either 90DNS or Incognito is overkill.
     
    GuyInDogSuit likes this.
  5. bibititou

    bibititou Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 30, 2020
    Messages:
    18
    Country:
    France
    Using 90DNS or Incognito won't change anything about a potential ban ? I mean, 90DNS blocks every Nintendo request if I have understood right... Is not more security better than not enough?
     
  6. GuyInDogSuit

    GuyInDogSuit Your friendly neighborhood guy in a dog suit.
    Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,856
    Country:
    United States
    No, what Drax is saying that you've already done more than what 90DNS can offer, by modifying your device's serial number. Theoretically, it's safe(-r, compared to 90DNS) and is just a "do once and forget about it" kind of deal.
     
    bibititou and Draxzelex like this.
  7. nutsack

    nutsack GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2018
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Ugh Persona 5 Scamble used to work fine for me but now on Atmosphere 0.14.1 (from sdsetup) plus the hekate sigpatches and OFW updated to 10.1.0 I get a "The software was closed because an error occured" message when I try to launch it. Only game that does this. Uninstalled, reinstalled without applying updates, tried updated to 1.03, tried without the update, with DLC, without DLC, and same thing every time. Always checks out as clean when I do the "Checking for corrupted data" check
     
    Last edited by nutsack, Sep 12, 2020
  8. unknownclient

    unknownclient Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    United States

    Thank you for the info, I guess I have a weekend project ahead of me.
     
  9. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    14,585
    Country:
    United States
    Where and when did you download the Hekate patches from?
     
  10. nutsack

    nutsack GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2018
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    How d
    Got them from here this morning:

    https://gbatemp.net/threads/sigpatches-for-atmosphere-hekate-fss0-fusee-secondary-only.571543/

    Today I installed AMS 0.14.1 from sdsetup, and pushed the newest hekate payload and then from Hekate chose that normal Boot to CFW (never did emuNAND on the system)


    Hekate boots fusee-secondary by default, doesn't it? Or is there an easy way to check which it's booting? Persona 5 Scramble is the only game this does this on. I have removed the ticket through Goldleaf and reinstalled and that didn't fix it either.
     
    Last edited by nutsack, Sep 12, 2020
  11. NoxiousNinja

    NoxiousNinja Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Yes, it should use fusee-secondary unless you have payload=atmosphere/fusee-primary.bin in your hekate_ipl.ini.
     
    nutsack likes this.
  12. nutsack

    nutsack GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 14, 2018
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    OK.. that should be the case since my hekate_ipl.ini is

    [stock_DANGEROUS]
    [PreventGCUpdate]
    kip1patch=nogc
     
  13. smoothie_time

    smoothie_time Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2020
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    How could I be able to not inject a payload with a computer everytime I turn the switch off / reboot it? also how could I set up two emummc's so I can play online and have homebrew on the other one?
     
  14. GuyInDogSuit

    GuyInDogSuit Your friendly neighborhood guy in a dog suit.
    Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,856
    Country:
    United States
    Either use your phone/tablet with Rekado, or buy a dongle like the NX-Atmosphere or RCMloader ONE. As for the latter question, no idea.
     
  15. Nenoss

    Nenoss Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Uruguay
    Greetings! I've got 2 questions

    1: I've recently been playing Animal Crossing New Horizons on my CFW Switch. i really ended up liking it and may buy it on the future once i have the money for it. my question was that, once bought, do i have to delete all the progress made in my CFW copy in order to use the Online Features?

    2: Lets say i open an ORIGINAL game i have either bought on eshop or in cartridge in the CFW mode, i advance in my save file and stop playing. can that affect the console in some way when i end up playing on the normal console firmware?

    in advance, thank you for taking the time to read and answer
     
  16. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    14,585
    Country:
    United States
    1. No because the save file is tied to your console not the game
    2. See number 1
     
    Nenoss likes this.
  17. GCS

    GCS GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Sep 10, 2020
    Messages:
    446
    Country:
    Turkey
    Hello,
    I have a patched v1 Sx Core Switch and I wondered if I can run rcm payloads on it at the moment??
     
    Last edited by GCS, Sep 13, 2020
  18. D1j1t

    D1j1t Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    I often buy eshop games, but i want the benefits of homebrew such as: Modding games, custom themes, etc. So should I mod or not? PS: I dont have switch online.
     
  19. GuyInDogSuit

    GuyInDogSuit Your friendly neighborhood guy in a dog suit.
    Member

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,856
    Country:
    United States
    Is there any alternative to "Switch Backup Manager" by gibaBR? Hasn't been updated in over a year and doesn't seem to pull info anymore.
     
  20. Ebojo

    Ebojo Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 26, 2019
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have been away from my cfw switch for a while. I am currently running 9.0.1 and just upgraded to AMS 0.14.2. New game that I am looking to install seems to require a newer firmware. "Key generation mismatch(console's firmware is too low)".

    What is the best way to go about upgrading the fw, and which fw to go to?

    Sorry, a little timid as I seem to have forgotten how it all works together.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - questions, PARADISE, SWITCH