SVSIP 7th version

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by alexjzim, Jul 10, 2008.

Jul 10, 2008

SVSIP 7th version by alexjzim at 3:38 AM (1,013 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Hey guys,

    ive been trying to get svsip to work for months, and i finally got it. i had to download the 6th version b/c the 7th wouldnt work, and then cahnge the config, and a while bunch of other stuff. Now, it works and everything, it actually calls, but the grass is greener on the otehr side (meaning i want what i dont have). Has any1 got hte seventh version to work, cause 4 me it just says with red screen "guru meditation error"

    Thanks ppl!
     
  2. Son of Science

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    What flashcart are you using? it doesnt work on R4 i think.
     
  3. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    in using the m3 real, and i also have the acekard 2
     
  4. Son of Science

    Member Son of Science GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    580
    Location:
    Sand Iego
    Country:
    United States
    ok then its probably just an unstable release.
     
  5. alexjzim
    OP

    Newcomer alexjzim Advanced Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    ya, thats what i thought 2, b/c after looking through forums, alot of ppl had that problem.

    but some got it to work too.
     
  6. Devil May Cry

    Member Devil May Cry GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    408
    Country:
    United States
    I couldn't get it to work. I have a DSTT. But the 6th section seems fine to me. It has a very smooth interface and it's not to much on the eyes.
     
  7. Geek72790

    Newcomer Geek72790 Advanced Member

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    I got the same exact error on my R4.

    What you need to do is manually DLDI patch it (Even if your Card has auto DLDI) then put the folder and .nds file in the ROOT directory and it should work. Plus Delete the Previous .sav or whatever your card uses for saves, I'm Not sure if that would really help, but doing all three things I just said got it to work on my R4.
     

Share This Page