Stuck on Priiloader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by leoal, Dec 8, 2009.

Dec 8, 2009

Stuck on Priiloader by leoal at 10:27 PM (2,915 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. leoal
    OP

    Newcomer leoal Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Hi,

    I'm stuck on Priiloader menu because i used my remote on another console and now i can't choose to enter the system nenu.
    Is there anyway to re-sync the remote on the Priiloader menu or control it without the wiimote?

    Thank you for any help.
     
  2. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
    I think you can use a gamecube pad but i'm not sure give it a try
     
  3. leoal
    OP

    Newcomer leoal Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    Thanks man, i'll give it a try.
    BTW you don't know if must be an original GC pad or can be a Wii Classic pad?
     
  4. jazvdb

    Member jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    835
    Location:
    In front of computer...
    Country:
    United States
    Did you even think before askin that?
    Your wiimote is not syncing, so why would it sync with a classic controler attached to it?
     
  5. rolandpibb

    Member rolandpibb GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2009
    Messages:
    117
    Country:
    Canada
    Use GC controller to navigate preloader to the wii menu and sync up your remote there. Or use the power/reset buttons on bootmii to navigate to the wii menu.
     
  6. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,177
    Country:
    United Kingdom
    Fixed

    +1
     
  7. leoal
    OP

    Newcomer leoal Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    And how can i enter the bootmii?
     
  8. leoal
    OP

    Newcomer leoal Newbie

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    Portugal
    It worked!!!!
     

Share This Page