Starfall: Still doesn't work

Discussion in 'Wii - Hacking' started by rockzx, Feb 20, 2009.

Feb 20, 2009

Starfall: Still doesn't work by rockzx at 10:23 PM (1,139 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. rockzx
    OP

    Newcomer rockzx Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    Canada
    I tried many, many times to use starfall, no luck
    i have 3.2U, but do you have to download anything before to use starfall?
    Any links to a proper version of starfall?
    Thanks in advance! [​IMG]
     
  2. Capn_Makeveli

    Newcomer Capn_Makeveli Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Messages:
    57
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
  3. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    just press B+1 at the exact same time, you may need to try several times before you can pass the disclaimer screen, but preloader seems better now, so I really don't know why are you trying to use Starfall...!!! [​IMG]
     

Share This Page