SSBB has been dumped by Taiwanese

Discussion in 'Wii - Hacking' started by fthepress, Jan 31, 2008.

Jan 31, 2008
  1. fthepress
    OP

    Newcomer fthepress Member

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    21
    Country:
    China
    A Taiwan guy has dumped the game data from the SSBB DL disc.

    He uses the Wiikey DVD dumper on the Wii with D2Ckey to dump the game data in the 2nd layer of the D9 DVD, using a 2G sd card as a storage.

    The data can be burned on normal D5 disc, and can be recognised by both D2Ckey and Wiikey Wii consoles.

    But it sounds the data on the 2nd layer is not completed. When he plays the single mode of sub-space advanture, wii reports error.

    Anyway, this is a good news [​IMG]

    Here is the original post.
    http://www.tvgame360.com.tw/viewthread.php?tid=52244
     


  2. Koopser

    Newcomer Koopser Advanced Member

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    76
    Country:
    Brazil
    Good news indeed. But at the same time, they're bad, Subspace Emissary is something I did not want to miss [​IMG]

    Yeah, I'm buying the original anyway, but I wanted to play it before. Oh well...

    Do you know if it's only the Subspace that has errors? I mean, are Classic and Adventure playable? (As well as any other modes)
     
  3. Brutay

    Newcomer Brutay Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    mmmmmm
     
  4. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Already posted but if this is true, it's a good start.
     
  5. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    kool if true but bad about subspace:(
     
  6. badabing

    Newcomer badabing Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    98
    Country:
    Netherlands
    Great news to wake up to [​IMG]
     
  7. tjas

    Member tjas The Gbatemp HRManager

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    972
    Location:
    BoZ
    Country:
    Netherlands
    Indeed, very clear info [​IMG]
     
  8. Kuronekokun

    Newcomer Kuronekokun Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    2ch is also talking about this at the moment.

    It seems that the game gets an error during the opening movie if you let it run, and when you clear a game mode (I think this means Simple/Classic) it gets an error during the credits.

    VC demos don't work either, and probably other missing data.

    source:

    http://tmp7.2ch.net/test/read.cgi/download/1201575862/
    http://game14.2ch.net/test/read.cgi/gameurawaza/1201713733/

    (note: please DO NOT post on 2ch in a language other than Japanese if you visit the site.)

    --

    On another note, apparently this guy-> ( http://regreen.seesaa.net ) is attempting a dump of the image at the moment. He says that a standard game takes 17 hours (?) with his method, but he's not sure how long the dual layered disc will take or if it will work 100%.
     
  9. kagelump

    Newcomer kagelump Advanced Member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    61
    Country:
    damn, wiikey isn't going to work for a while =[
     
  10. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Good god, let's hope. Thanks for the links, time to befriend someone who can read Japanese.
     
  11. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    What does it say? It's moonspeak to me! :'(
     
  12. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    does it work on PAL lol
     
  13. badabing

    Newcomer badabing Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    98
    Country:
    Netherlands
    Automatic Translation:

    Wiikey]
    Damasco browser is the most And Adam said:?MOD you pay! Nigh not??Solomon Al Wii Lo Talk?Allah Allah. However,
    ?Pharaoh who?Talk to them equal with your state?And O turn things start than not.
    This is Wiikey who from what people say is the power???Lo??Allah who defeated than pay admission and the us!
    Adam?But?! Questioning?????

    [​IMG]
     
  14. kagelump

    Newcomer kagelump Advanced Member

    Joined:
    Sep 20, 2006
    Messages:
    61
    Country:
    lemme make a bad attempt...

    "This completely doesn't work, its showing the same message as when you put an update disk into a non-modded wii"
    And i think it mentions how the wiikey doesn't have a switch?
    and it probably won't work for a while

    and basically confirms the video in the other thread about the wiikey
     
  15. Roflcopter_Down

    Newcomer Roflcopter_Down Advanced Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    lol
     
  16. vinikun

    Newcomer vinikun Advanced Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    84
    Location:
    Time Zone: PST (GMT - 8.00HRS)
    Country:
    United States
    【Wiikey】
    コレはまったくダメ・・・・MODが付いていないノーマルWiiにバックアップ
    ディスクを入れたのと同じ状態でまるっきり起動しない。
    Wiikeyをこれからも使う人は電源ラインにスイッチを取り付けないと
    ダメだろうねぇ・・・・

    Basically says that the Wiikey again fails. In order to play SSBX one will have to cut the power to the Wiikey before booting it. This is of course to play the legit SSBX.
     
  17. vinikun

    Newcomer vinikun Advanced Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    84
    Location:
    Time Zone: PST (GMT - 8.00HRS)
    Country:
    United States
    Might I add, on a JP wii if you're playing using wiikey
     
  18. Kuronekokun

    Newcomer Kuronekokun Advanced Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    【Wiikey】
    コレはまったくダメ・・・・MODが付いていないノーマルWiiにバックアップ
    ディスクを入れたのと同じ状態でまるっきり起動しない。
    Wiikeyをこれからも使う人は電源ラインにスイッチを取り付けないと
    ダメだろうねぇ・・・・

    "This is no good; The response I get is as if you insert a backup into a normal Wii - It doesn't run.
    If people are going to continue to use the Wiikey from now on, they might have to install a switch to turn it on/off."
     
  19. tomqman

    Member tomqman This Is Everyone's Fault But Mine.

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    894
    Location:
    Isle Of Wight
    Country:
    United Kingdom
    ok time to start emailing the wiikey team
     
  20. soulskeeper

    Member soulskeeper GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    190
    Country:
    Israel
    lol yeah.
     

Share This Page