some problems

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by tomasz, Oct 24, 2002.

Oct 24, 2002

some problems by tomasz at 1:23 PM (1,013 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. tomasz
    OP

    Newcomer tomasz Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    28
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Germany
    Hi, me again.

    First a question: should we report strange forum behaviour here or in the Testing area?

    Here's my observation:
    When i try to answer to a post with the quick reply, the board loses my login information and i have to re-enter my login/psw.

    Additionally i have always to re-enter my login/psw, when entering the forum the first time, but i choosed the "remember my name" option



    Tomasz
     
  2. Alexander

    Former Staff Alexander Former Admin

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    442
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    uhm.. this is very strange.. i think it is a problem of your security settings, try to check them and to allow the coockies on your browser..

    tell me about every problem here [​IMG]
     
  3. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    yeah i believe it'a cookie problem...
     
  4. tomasz
    OP

    Newcomer tomasz Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    28
    Featured Posts:
    0
    Country:
    Germany
    yeah, that was my first thought too, but cookies are allowed on my computer and i have no trouble with other cookie-regulated sites like Amazon or so.

    hmm, maybe it's really something fuzzy on my comp, i'll watch it


    Tomasz
     
  5. KiVan

    Former Staff KiVan Hooray! Member n# 1!!!

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Italy
    Country:
    Italy
    i hope that if anyone experiences the same problem report it here so we may see whats' wrong...

    it's working fine to me here and at my home's pc
     
  6. YugiOhFreak555

    Member YugiOhFreak555 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    164
    Featured Posts:
    0
    Country:
    thats weird
     
  7. ruffmeister

    ruffmeister Newbie

    could be your comp, or your firewall if you are using one
     

Share This Page

Loading...