Slot 2 RAM

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Jaejae, Dec 17, 2007.

Dec 17, 2007

Slot 2 RAM by Jaejae at 8:24 AM (629 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Jaejae
    OP

    Member Jaejae Superfly Don't Used

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Messages:
    625
    Location:
    Auckland, New Zealand
    Country:
    New Zealand
    Just a quick question, is it possible to run the NDS browser from a slot 2 card, while utilizing that slot 2 cards RAM?

    tl;dr can you run the NDS browser off an EZ Flash IV Lite Deluxe only?
     
  2. golden

    Member golden What a Digital Dummy!!!

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,453
    Country:
    United States
    As far as I know, no. The M3 wiki says that the opera is the only NDS rom that doesn't work at all so I am guessing if the M3 couldn't do it neither can the other cards or else it would be mentioned by now. AFAIK, you need both a slot 1 and 2 with the opera browser patched for your particular slot 2.
     
  3. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    Right, if you launch the rom from slot-2 you can't use it as RAM.
     

Share This Page