Setting up new Supercard DStwo

Discussion in 'Supercard' started by Xarsah16, May 9, 2012.

May 9, 2012
  1. Xarsah16
    OP

    Member Xarsah16 GBATemp's Official Village Dingus/Idiot

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    722
    Location:
    Hyrule
    Country:
    Hey all :) Just got my new Supercard DStwo in the mail, and I've followed the pinned beginner topics, yet I'm having a little bit of trouble.

    Just so you see what my microSD card looks like, I have this screenshot -

    http://i45.tinypic.com/2upbpj7.png

    My games folder is set up like this -
    http://i45.tinypic.com/2w1z7kh.png

    with the respective emulator within each folder. DS games have no emulator as this file was used with my old Acekard, which clearly runs them natively and then the GB folder had Lameboy and the NES folder had NESDS.

    Since I'm not using the AKmenu file for AKAIO as of now, I dropped it into the _aio folder.

    Alex Rider Stormbreaker (THQ) shows up on the menu, I've already run the upgrade file successfully, and the cart works on my 3DS 4.0.0.7U as well as the 1.4U DSi.


    So the issue I'm having - I see the pink Supercard skin with "It's time to go beyond DS" perfectly fine, however my games folder doesn't appear at all. The menu starts with DS_GAME highlighted, and the games work fine from there. The thing that concerns me is beside the DS_GAME launch icon, I have 4 blank cartridge slots with question marks on them. Is it because I don't have it set up properly? How do I get rid of these?
     
  2. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    You're missing the _dstwoplug folder with all of your plugins (.bmp, .ini., and .nds/.plg for each plugin).

    It should look something like this
     
  3. Xarsah16
    OP

    Member Xarsah16 GBATemp's Official Village Dingus/Idiot

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    722
    Location:
    Hyrule
    Country:
    Thanks so much! Got this working, thought I was doing something wrong!
     

Share This Page