S*** Dsi Update 1.5

Discussion in 'User Submitted News' started by Fatbob123, Jan 31, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Jan 31, 2010

S*** Dsi Update 1.5 by Fatbob123 at 6:32 PM (3,131 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. Fatbob123
    OP

    Newcomer Fatbob123 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    oxford
    Country:
    United Kingdom
    If you go to systam settings and go to update you can actully update
     
  2. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    IIRC, it gives you that screen every time, even if there's no update out there.
     
  3. B-Blue

    Member B-Blue im a slut

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    2,444
    Country:
    just checked. no update.

    what he said.
     
  4. Fatbob123
    OP

    Newcomer Fatbob123 Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    33
    Location:
    oxford
    Country:
    United Kingdom
    raulpica i actually was updating and i rembered that it would effot my acekard 2i
     
  5. Demonbart

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    How many times have we gone through this now? If there had been an update, it would've been on the front page.
     
  6. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
  7. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,656
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    B-Blue
     
  8. B-Blue

    Member B-Blue im a slut

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Messages:
    2,444
    Country:
     
  9. Demonbart

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    That describes this topic perfectly.
     
  10. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    THE END IS NIGH
     
  11. Thoob

    Member Thoob LOLmonade.

    Joined:
    May 28, 2009
    Messages:
    1,126
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
    ...and so we face the final curtain...
     
  12. All4consoles-UK

    Newcomer All4consoles-UK Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    44
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United Kingdom
    Tried on UK DSi to update to 1.5 , no update message showing yet means apparently no 1.5 update by Nintendo yet, atleast in the UK
     
  13. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Try it again, let it go all the way, and if it says 1.5, then take a picture and prove all of us wrong.
     
  14. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    DOES R4i WORK YET!?!?!?!
     
  15. Uncle FEFL

    Member Uncle FEFL OBJECTION!

    Joined:
    Sep 7, 2009
    Messages:
    1,175
    Location:
    PM me for Social Security information
    Country:
    United States
    Guys who keep asking: It works just like the Wii. If you don't have a Wii, then I'll tell you how it works.

    It always tells you it can update, but that doesn't mean it's a new update. It searches for an update first, and if you have the current update, it tells you.

    Another way to test if the firmware has been updated is to try and access the DSi shop.

    Now please stop all these topics about 1.5 updates...
     
  16. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Shit, my flashcarts are blocked! [​IMG]

    Warning: Spoilers inside!
     
  17. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Agreed, until there's a real one, at least. (Although I do like making fun of noobs [​IMG])
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page