Hacking Riski mod hack

elvis24

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 10, 2008
Messages
84
Trophies
0
Location
uk
XP
120
Country
United States
Ive got a wii 3.2e starfall, gamma, etc.. etc..
I use the gamma channel to play my back ups and the 002 fix for nfs even thou its crap the loader is on memory card.
I did keep upto date with all that was going on but have been away for a month, my question is simple, after reading several topics I kinda feel I should use riskimods system. Should I, or should I wait for csm or just keep using gamma.
Thanks

p.s if a knowing member could put a comparison list together for the different hacks for hte wii back ups that would be great cos reading through 90 plus pages on one topic and then more pages on another can be a little confusing.
Thank you
 

goku1980

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
638
Trophies
0
XP
139
Country
United States
riiskimod is just as good as gamma but the huge diff is the region free loading i have a bunch of pal games that i had to force ntsc on (i.e. shaun white) now every game i stick in loads from the disc channel so i would say do it
 

Snave2008

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
187
Trophies
0
Location
Cardiff
Website
www.completelyfreewii.com
XP
69
Country
Yeah definitely hook up Riskii - as Goku said the compatibility is brilliant and it's just so much more streamlined.

If you ever have anyone else play your Wii you know that they can just put in the disk and play - without the fear of them buggering it up!
 

macmel

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
166
Trophies
0
Website
Visit site
XP
206
Country
I am in the same boat as you, I followed the riskii thread and would say that it is really good based on the other users experience. But I haven't done the mod yet, what keeping me is cSM and the v3.0 of Riskii or SoftMii which ever comes first. If you can wait a little bit more and ok with your set up now then wait a week or two.
 

ether2802

we have the techno...!!
Former Staff
Joined
Oct 14, 2007
Messages
4,349
Trophies
0
Age
39
Location
Pto. Vallarta
XP
292
Country
Mexico
stay with the loader, as you don't seem to understand how some things work, when you posted "......blahblahblah even thou its crap the loader is on memory card"

really..!!
smile.gif
 

elvis24

Well-Known Member
OP
Newcomer
Joined
Oct 10, 2008
Messages
84
Trophies
0
Location
uk
XP
120
Country
United States
Thanks all for the info, you have confirmed what I thought, ill wait for v3 i think as it its gonna be out soon ish.
Eter2802 what I meant was even though nfs is crap I still have the loader on the memory card for the 002 fix should the need to use it arise, I also have the softchip set up for rock band, forgot to mention that. Are the instruments compatible with the riskiimod hack?
Im not a total noob but been a way for a month and was asking those who know more there opinion.
 

macmel

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
166
Trophies
0
Website
Visit site
XP
206
Country
elvis24 said:
Thanks all for the info, you have confirmed what I thought, ill wait for v3 i think as it its gonna be out soon ish.
Eter2802 what I meant was even though nfs is crap I still have the loader on the memory card for the 002 fix should the need to use it arise, I also have the softchip set up for rock band, forgot to mention that. Are the instruments compatible with the riskiimod hack?
Im not a total noob but been a way for a month and was asking those who know more there opinion.


I guess you will not see version 3 as they have renamed it to SoftMii which I think will be released as version 1.0. They have a separate thread for that where you can get more info.

http://gbatemp.net/index.php?showtopic=132169

I think instruments are going to work fine, although don't take my word for it. I'm just trying to pull it from my memory based on what I read and haven't tested it personally.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Veho @ Veho:
    But it doesn't have a speaker or battery.
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Guess you could fit one in there.
  • Veho @ Veho:
    The contacts are there, and the device already has charge control circuitry, but you have to buy and solder the battery yourself.
    +1
  • Veho @ Veho:
    And that's too fiddly for ole' butterfingers over here.
    +1
  • Veho @ Veho:
    Gimme a finished product please.
    +1
  • Veho @ Veho:
    No rough edges either, I might hurt myself.
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Nah, I can do it within a few mins.
  • Veho @ Veho:
    Well yes, I suppose you can, but I can't.
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    If it has a USB port, then you could perhaps try connecting a power bank.
  • Veho @ Veho:
    It has USB-C.
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    That should be alright.
  • K3N1 @ K3N1:
    Well that was an owie hit my hand on the oven
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Hope you're alright there
  • K3N1 @ K3N1:
    I enjoy the pain
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Not weird at all
  • K3N1 @ K3N1:
    Who said I was normal
    +1
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    I didn't ask
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    It's okay to not be normal, act natural
  • K3N1 @ K3N1:
    Ok just because you told me to
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    That's fair
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    I'm still bloody waiting for my eBay item to arrive, still haven't because of the *fuck you middle finger* pay strikes.
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Can imagine other people waiting for their Xmas gifts.
  • M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ:
    Timestamp to the conclusion https://youtu.be/tAtaIZD0Ebs?t=624
    M4x1mumReZ @ M4x1mumReZ: Timestamp to the conclusion https://youtu.be/tAtaIZD0Ebs?t=624