1. Zap2000

    Zap2000 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 19, 2018
    Messages:
    455
    Country:
    United Kingdom

    My son looking a PSP I wasn’t sure if it was glitchy like n64 emulators ?
     
  2. lordelan

    lordelan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    4,371
    Country:
    Germany
    Of course it's not 100 % accurate like a real PSP would be and of course not every single game runs perfect but most run very very well and are fully enjoyable.

    (plus you can even enable higher resolutions which is superb)
     
    FanboyKilla and Zap2000 like this.
  3. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,531
    Country:
    Mexico
    And there we go, guys!
    Doom 3, with VitaQuake2, VitaQuake3 and Voyager soon to be included as well :D
     
    uyjulian, CatmanFan, cucholix and 3 others like this.
  4. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,531
    Country:
    Mexico
  5. Ace88

    Ace88 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    24
    Country:
    Germany
    Hi Guys,

    can someone help me with the mupen64 core?
    When i Play Yoshis Story I get a lot of graphic glitches. The only way to avoid that, seems to be to set the

    Background Mode = Stripped

    that however leads to a very low fps as soon as you move Yoshi

    Is there any fix for that?
     
  6. cucholix

    cucholix Banners guy
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Messages:
    2,138
    Country:
    Chile
    No fix yet
     
  7. LibretroRetroArc

    LibretroRetroArc GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 24, 2012
    Messages:
    743
    Country:
    Netherlands
  8. snk2

    snk2 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    71
    Country:
    Romania
    does Ogre Batlle 64 work full speed on the n64 core yet?
     
  9. ploggy

    ploggy WAKA! WAKA!
    Member

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,449
    Country:
    United Kingdom
    Kaze Emanaur has released his Super Mario 64 Land Rom hack. Works perfectly on Mupen64Plus Next too ;)
     
    Last edited: Nov 10, 2019
    MUDD_BR, uyjulian, zeldaism and 7 others like this.
  10. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    2,966
    Country:
    Mexico
    vitaquake 2 works perfectly on the switch, vitaquake 3 doesn't.
     
  11. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    2,966
    Country:
    Mexico
  12. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    9,531
    Country:
    Mexico
    Awesome news! I did the see the NeoGeoCD commit, was about to comment but you won :P
    Let me know when it gets commited to include it in the OP :)
     
    lordelan likes this.
  13. Purple_Shyguy

    Purple_Shyguy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,023
    Country:
    Does it work right for you?

    It's all crazy haywire for me. It mirrors the entire game and completely corrupts the Retroarch GUI after 30 seconds.
     
  14. dailetc

    dailetc Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2017
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    I'm in the last retroarch and atms crashes when I'm trying to play a NES game, but works fine with SNES, N64, DS, GB,GBC,GBA... lol
     
  15. Milenko

    Milenko GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2017
    Messages:
    1,982
    Country:
    Australia
    wasn't that yoshi's story problem fixed @m4xw ?
     
  16. dailetc

    dailetc Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 12, 2017
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    For me it laggs when I go to the main world map, any solution?

    The normal Mario 64 ad the tutorial of Mario land 64 seems good and fluid, it's the world map and
     
    Last edited: Nov 14, 2019
  17. Z-bake

    Z-bake Member
    Newcomer

    Joined:
    May 28, 2015
    Messages:
    41
    Country:
    Gambia, The
    I can't get Quake 2 working with RA. When i load the PAK0.PAK, RA just crashes. Is there a trick?
    And which files need to be in the baseq2-folder exactly?
     
  18. Smoker1

    Smoker1 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 17, 2015
    Messages:
    2,685
    Country:
    United States
    For Mupen N64 Core/s - How do you get the HD Textures to run?????

    Also need the setup for Doom 3
     
  19. Ace88

    Ace88 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    24
    Country:
    Germany
    Hi Guys, can someone help me with PSX emulation of Multi-Disc-Games?

    I just finished my Claire run in Resident Evil 2. I wanted to start LeonB now, but no save file from Disc 1 ist found when I run Disc2 too and try to load a game. Could someone help me ?
     
    FanNintendo likes this.
  20. wakabayashy

    wakabayashy GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2014
    Messages:
    633
    Country:
    France
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroArch, Switch,