1. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,509
    Country:
    United States
    The top screen on the 3DS While you're running FBI tells you what to press to deal with every .cia in the directory you are in.
     
  2. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,991
    Country:
    United States
    Is it possible to downgrade titles with this using Cubic Ninja?
     
  3. ccfman2004

    ccfman2004 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    2,239
    Country:
    United States
    Uninstall the title you want to downgrade and then install the older one without rebooting.
     
  4. Hashtastrophe

    Hashtastrophe Wizard
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    443
    Country:
    Canada
    Yup. You need to uninstall the title and then install the old version. For the most part there's no "going down" versions, only up. And remove the title and install old at the same time, rebooting or exiting FBI may cause issues depending on what you removed. (Eg. it won't boot any more)
     
  5. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,991
    Country:
    United States
    Does that include system titles, specifically the NDS whitelist and DSi firmware?
     
  6. ccfman2004

    ccfman2004 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    2,239
    Country:
    United States
    Yes. That's what I did. I downgraded the DS Whitelist on my N3DS.

    I also downgraded the System Settings on my N3DS to allow me to use the old DS Profile Exploit.
     
  7. Hashtastrophe

    Hashtastrophe Wizard
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    443
    Country:
    Canada
    Nah, you can go back to those later. But generally quitting FBI after removing anything is a bad idea. Use the network install feature if you don't have the old CIA on the SD.

    As always, triple check the titleid before removing anything.
     
    ccfman2004 likes this.
  8. ccfman2004

    ccfman2004 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    2,239
    Country:
    United States
    I can never get the Network install feature to work. Always get "Misaligned Size" error.
     
  9. JoostinOnline

    JoostinOnline Certified Crash Test Dummy
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    10,991
    Country:
    United States
    I'd thank you, but you two clearly distracted me so you could steal the copy of Cubic Ninja I had right next to me 10 minutes ago.
     
  10. Hashtastrophe

    Hashtastrophe Wizard
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    443
    Country:
    Canada
    Oh pssh whatevs. I've had my copy since it was announced as the HECKING GAEM. (Had a copy before that but cousin "lost" it :\)

    It's probably just your WiFi then. I've only gotten it once in the last few weeks. Using up to date FBI and socketpunch.
     
  11. ccfman2004

    ccfman2004 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    2,239
    Country:
    United States
    I picked up my copy at GameStop when it was $5. I picked up 2 but sold the extra one.
     
    Last edited: Jun 11, 2015
  12. Black_Knight

    Black_Knight Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    How would you go about installing/using SaveDataFiler without a Gateway then if you can't even install it through FBI?
     
  13. ccfman2004

    ccfman2004 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    2,239
    Country:
    United States
    Use Pasta CFW then.
     
  14. Black_Knight

    Black_Knight Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    I am, looking through the guide and not seeing what could be wrong.
     
  15. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,509
    Country:
    United States
    Or Ninjhax or PBT...

    And if you have a formatted emunand there is no way on the emunand without a Gareway.
     
  16. Hashtastrophe

    Hashtastrophe Wizard
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    443
    Country:
    Canada
    You started Pasta, then used FBI and tried to install SDF? (Just making sure.)

    Because I just installed it to check, totally works.
    [​IMG]
     
  17. Black_Knight

    Black_Knight Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    The problem's been resolved, it was where some of the data to install pasta was placed and a bad version of savedatafiler. However all the data in savedatafiler is reading as broken, so I get a new fun issue. Damn it, I just want to get my old Mii data, why is nothing easy?


    Thanks though.
     
  18. Hashtastrophe

    Hashtastrophe Wizard
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2015
    Messages:
    443
    Country:
    Canada
    SDF on my system is doing the same. Pretty sure all my data is fine and SDF is just displaying it as "broken". But I've never used it before now so I could be wrong.
     
  19. Black_Knight

    Black_Knight Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    77
    Country:
    United States
    I'm trying to reupload all my old files, but it's over 20gbs, so it's taking a bit of time. If you have any progress. Please tell me how you did it. Thank you.
     
  20. urherenow

    urherenow GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,509
    Country:
    United States
    Does SDF even have anything to do with Mii data? That would be extdatatool...
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Release], installer, source