Q: TCPGecko NOT working with loadiine.ovh?

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Millie "Tailsko" Prower, Jun 5, 2016.

  1. Millie "Tailsko" Prower
    OP

    Millie "Tailsko" Prower Member

    Newcomer
    48
    6
    May 17, 2016
    United States
    This is a Newbie question.

    Wii U Firmware: 5.5.1
    Is anyone else having issues running any exploits through loadiine.ovh? TCPGecko or anything of that nature is just not loading/working for me. Is there anything that I've missed or what not? I boot up the Wii U, launch internet browser, cleared my cookies, load up loadiine.ovh.

    So far, everything is normal. I load a exploit, boots me to home screen, load up that site again, it says that it is running the said exploit. So, of course I'm sent back to the home screen, which tells me that it's working, no errors, nothing. So, I load up a game, like Splatoon. Get past the news and what not. Okay, now I load up the TCPGecko (JGecko U), enter in my Wii U's IP address and click connect. And... nothing. It fails to connect.

    I honestly don't understand what exactly I did wrong, because it was working just fine last night. It even fails to install TCPGecko Installer, or whatever it is called on loadiine.ovh, ya know the one that installs it on the Wii U and even displays your Wii U IP address.
     
    Last edited by Millie "Tailsko" Prower, Jun 5, 2016
  2. Kafluke

    Kafluke GBAtemp Psycho!

    Member
    3,453
    1,705
    May 6, 2006
    United States
    Give something to work with and we can try and help. Details! Where are you having issues? Are you getting an error? What firmware are you on? What's steps have you taken to get it working?
     
  3. Millie "Tailsko" Prower
    OP

    Millie "Tailsko" Prower Member

    Newcomer
    48
    6
    May 17, 2016
    United States
    Updated it. I took all the steps to get it working last night, but nothing is working today.
     
  4. Kafluke

    Kafluke GBAtemp Psycho!

    Member
    3,453
    1,705
    May 6, 2006
    United States
    Last edited by Kafluke, Jun 5, 2016
  5. Millie "Tailsko" Prower
    OP

    Millie "Tailsko" Prower Member

    Newcomer
    48
    6
    May 17, 2016
    United States
  6. Cybernatus

    Cybernatus Advanced Member

    Newcomer
    72
    95
    Mar 21, 2016
    Belgium
    I've tested it seconds ago on a 5.5.0 firmware, so far TCPGecko is running and my WiiU IP is working. In the meanwhile, nothing has changed regarding both TCPGecko & TCPGecko installer on the gate. Maybe you had a network change lately which now prevent the connection between your computer and your WiiU to be established?
     
  7. Millie "Tailsko" Prower
    OP

    Millie "Tailsko" Prower Member

    Newcomer
    48
    6
    May 17, 2016
    United States
    Problem has been solved. It turns out, the amiibohax tool disables TCPGecko. I connected just fine with JGecko U, however, when I tried to connect with the amiibohax tool, no connection. I once again open over hack tools and no connection can be made. amiibohax is a bust. -.-
     
    Last edited by Millie "Tailsko" Prower, Jun 5, 2016