Preloader .29, sysem menu corrcupt, wont load hbc

Discussion in 'Wii - Hacking' started by el_walto, Dec 27, 2009.

  1. el_walto
    OP

    Newcomer el_walto Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    I've searched the forums but have not found an answer to this one. I'd be grateful if someone could help me out.

    My wii comes up to the preloader screen but it will not find home brew channel.
    preloader is NOT installed as boot2
    Also when i click system menu it says my files are corrupt.

    Is there a way I can boot to something from my SD card and restore my hackmii nand backup?

    Thank you so much to anyone who can help me with this.
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Are you talking about preloader or Bootmii?
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    My guess is preloader 0.29 set to autoboot
    and a new HBC with title JODI (which preloader 0.29 doesn't know about)
     
  4. el_walto
    OP

    Newcomer el_walto Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Preloader is the only thing that opens on powerup. I can now load hbc/bootmii from my SD card. When i try to restore my nand it states that it is too dangerous and i should push a+b+x+y to continue, but that doesn't seem to work.
     
  5. el_walto
    OP

    Newcomer el_walto Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Well it looks like the a+b+x+y thing is just a timing issue. You just have to do it 10 times to get it to work. Now I'm crossing my fingers it restores correctly, or I'm out a 1 day old Wii.
     
  6. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
  7. el_walto
    OP

    Newcomer el_walto Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    Canada
    Thanks, but the system menu was corrupt also. Tutorial didn't go so well. Thankfully i booted homebrew off the sd card and restored my nand backup. Not sure if im going to attempt this again using a different guide and not 3.2u
     

Share This Page